cliff konyhak - konyhabútor

A különleges König

Ki gondolná, hogy egy konyhafront ilyen sokoldalú is lehet. A sokak által közkedvelt König konyhabútorunk gyönyörű fehér színben az ügyfeleink egyik kedvence. Ám kevesen merik bevállalni a merész színeket, nem úgy volt eme konyhabútor kivitelezésénél.

A kedves ügyfél gyönyörű vintage hangulatban álmodta meg és készítette el otthonát, melyből nem hagyta ki a falfelületek meleg árnyalatát sem, igazi vidéki hangulatot teremtve ezzel. Ebbe a környezetbe nem is lehetett volna jobb választás mint egy a CLiff üzemsorán gyártott festett König konyhabútor.

Tudta?
2020 és 2021-ben ügyfeleink többsége a König konyhabútort választotta.

A konyhabútor a soproni Cliff Konyhastúdióban került megtervezésre, ahol az ügyféllel egyeztetve megtörtént a front, szín, vasalatok és a konyhagépek kiválasztása. Az ügyfél igénye egyértelmű volt, egy vintage stílusú a környezetéhez viszonyítva kontrasztos, mégis azzal harmonizáló szín-összeállítású konyhabútort szeretett volna. Így került kiválasztásra a képeken látható kék szín, ám ez még nem volt elegendő, kellett valami felület ami hasonlít a környezetéhez, így lett kiválasztva a fahatású hátfal és a korpuszok között elhelyezkedő szintén fahatású “pilászterek”.

A gyártást követően a konyhabútor Sopronban került beszerelésre. Elégedett ügyfelünk pedig örömmel járult hozzá, hogy ezt a különleges színekben pompázó konyhabútort lencsevégre kapjuk.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA