A különleges König

Ki gondolná, hogy egy konyhafront ilyen sokoldalú is lehet. A sokak által közkedvelt König konyhabútorunk gyönyörű fehér színben az ügyfeleink egyik kedvence. Ám kevesen merik bevállalni a merész színeket, nem úgy volt eme konyhabútor kivitelezésénél.

A kedves ügyfél gyönyörű vintage hangulatban álmodta meg és készítette el otthonát, melyből nem hagyta ki a falfelületek meleg árnyalatát sem, igazi vidéki hangulatot teremtve ezzel. Ebbe a környezetbe nem is lehetett volna jobb választás mint egy a CLiff üzemsorán gyártott festett König konyhabútor.

Tudta?
2020 és 2021-ben ügyfeleink többsége a König konyhabútort választotta.

A konyhabútor a soproni Cliff Konyhastúdióban került megtervezésre, ahol az ügyféllel egyeztetve megtörtént a front, szín, vasalatok és a konyhagépek kiválasztása. Az ügyfél igénye egyértelmű volt, egy vintage stílusú a környezetéhez viszonyítva kontrasztos, mégis azzal harmonizáló szín-összeállítású konyhabútort szeretett volna. Így került kiválasztásra a képeken látható kék szín, ám ez még nem volt elegendő, kellett valami felület ami hasonlít a környezetéhez, így lett kiválasztva a fahatású hátfal és a korpuszok között elhelyezkedő szintén fahatású “pilászterek”.

A gyártást követően a konyhabútor Sopronban került beszerelésre. Elégedett ügyfelünk pedig örömmel járult hozzá, hogy ezt a különleges színekben pompázó konyhabútort lencsevégre kapjuk.

Széchényi logó