cliff konyhak - konyhabútor

A mediterrán Palazzo

A Palazzo konyhabútorunkban együttesen testesül meg az olasz hangulat és a modern megjelenés. Az ajtófront formatervezése is aszerint történt, hogy egy friss, lendületes, de mégis egy klasszikus megjelenést kaphassunk.

A képeken látható konyhabútor a budapesti Cliff Konyhastúdióban került megtervezésre ahol az ügyfélnek lehetősége volt megismerkedni különféle szín és anyagmintákkal egyaránt és teljeskörű szolgáltatást kapott a tervezést és a kivitelezést illetően. A terv összeállítását követően fotórealisztikus látványterv is készült mely az alábbi képen is látható – a technológiának köszönhetően már a valósághoz nagyon közeli látványterv készült.

Tudta?
Fotórealisztikus látványterv minden Cliff konyhastúdiónkban elérhető, melynek köszönhetően fotó minőségű látványterv készül.

A formát tekintve egy U-alakú konyha került kialakításra, melynek köszönhetően a tér is teljesen kihasználásra került. A cél az volt, hogy az étkező is a konyhában kerüljön elhelyezésre – így a négy fős asztal is a konyhabútor részét képezi. A színt figyelembe véve egy bézs-szürke színárnyalatot választott ki az ügyfél, melyhez tökéletesen illett a tölgy fahatású munkalap.

A szoba illetve padozat színe teljes összhangba illetve enyhe kontrasztba került a konyhabútorral, melynek Budapesten került beszerelésre.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA