cliff konyhak - konyhabútor

A mediterrán Palazzo

A Palazzo konyhabútorunkban együttesen testesül meg az olasz hangulat és a modern megjelenés. Az ajtófront formatervezése is aszerint történt, hogy egy friss, lendületes, de mégis egy klasszikus megjelenést kaphassunk.

A képeken látható konyhabútor a budapesti Cliff Konyhastúdióban került megtervezésre ahol az ügyfélnek lehetősége volt megismerkedni különféle szín és anyagmintákkal egyaránt és teljeskörű szolgáltatást kapott a tervezést és a kivitelezést illetően. A terv összeállítását követően fotórealisztikus látványterv is készült mely az alábbi képen is látható – a technológiának köszönhetően már a valósághoz nagyon közeli látványterv készült.

Tudta?
Fotórealisztikus látványterv minden Cliff konyhastúdiónkban elérhető, melynek köszönhetően fotó minőségű látványterv készül.

A formát tekintve egy U-alakú konyha került kialakításra, melynek köszönhetően a tér is teljesen kihasználásra került. A cél az volt, hogy az étkező is a konyhában kerüljön elhelyezésre – így a négy fős asztal is a konyhabútor részét képezi. A színt figyelembe véve egy bézs-szürke színárnyalatot választott ki az ügyfél, melyhez tökéletesen illett a tölgy fahatású munkalap.

A szoba illetve padozat színe teljes összhangba illetve enyhe kontrasztba került a konyhabútorral, melynek Budapesten került beszerelésre.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA