Klasszikus amerikai konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Amerikai konyha

Jaffa Íves klasszikus konyhabútor
- Klasszikus amerikai konyha képek

Az amerikai konyha egyik legkiemelkedőbb sajátossága, hogy az étkező, konyha és a nappali nem képez önálló teret. Ahogy a képeken is látható: ebben a lakásban a konyhabútor mellett az étkező és a csodás nappali nincsen falakkal elválasztva, egy térben kapnak helyet.

A családi élet központi helységei egységben vannak. A fehér színű konyhafront által a terek még világosabbak és tágabb érzetet keltenek.

Ebben a konyhabútorban egységben van a klasszikus formavilág és a vintage hangulat. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy a vintage stílus ennél az amerikai konyhánál a klasszikus formavilágú konyhafrontokkal lett megteremtve.

Az amerikai konyha természetesen más modern vagy vintage konyháknál is nagyon jó megoldás, hogy a konyha ne legyen elszeparálva a lakás többi terétől.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos