cliff konyhak - konyhabútor

Az elegáns Shalem

Polgárias megjelenés, elegáns összkép. Ez a két tulajdonság jellemzi minden elkészült Shalem konyhabútorunkat, mint ahogy azt az alábbi elkészült konyhabútornál is látható.

A konyhabútor bár zártabb, mégis egészen nagy térben helyezkedik el. A funkcionalitási elrendezése kifogástalan – a beépített hűtőt követi a mosogatótálca, míg attól jobbra helyezkedik el a főzőlap és a sütésre-melegítésre alkalmas konyhagépek. A sziget alkalmas munkafelületnek és reggelizőnek egyaránt – ezzel szinte tökéletes helyett alkotva a konyhában történő sütés-főzésnek.

Tudta?
A konyhasziget vagy félsziget egyik legkedveltebb konyhai bútordara
b.

A stílust tekintetében konyhabútor nagyon sok kiegészítővel rendelkezik, mégis mindez visszafogottan tárul elénk. Az egyedi Shalem párkányzat, világítástakaró, íves oldalak és maga fronton megjelenő gyönyörű marásminta nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak. A nagyobbacska fa húzógombok könnyed kontrasztba kerülnek a világos festett selyemfényű felületekkel, míg sötét gránit pult markánsan kiemelkedik környezetéből. Ezzel egy gyönyörű összhatást hozva létre.

A konyhabútor a gyártást követően Budapesten került beszerelésre. Ügyfelünk pedig örömmel járult hozzá, hogy ezt a gyönyörű összhatású bútort megörökíthessük.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA