Az elegáns Shalem

Polgárias megjelenés, elegáns összkép. Ez a két tulajdonság jellemzi minden elkészült Shalem konyhabútorunkat, mint ahogy azt az alábbi elkészült konyhabútornál is látható.

A konyhabútor bár zártabb, mégis egészen nagy térben helyezkedik el. A funkcionalitási elrendezése kifogástalan – a beépített hűtőt követi a mosogatótálca, míg attól jobbra helyezkedik el a főzőlap és a sütésre-melegítésre alkalmas konyhagépek. A sziget alkalmas munkafelületnek és reggelizőnek egyaránt – ezzel szinte tökéletes helyett alkotva a konyhában történő sütés-főzésnek.

Tudta?
A konyhasziget vagy félsziget egyik legkedveltebb konyhai bútordara
b.

A stílust tekintetében konyhabútor nagyon sok kiegészítővel rendelkezik, mégis mindez visszafogottan tárul elénk. Az egyedi Shalem párkányzat, világítástakaró, íves oldalak és maga fronton megjelenő gyönyörű marásminta nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak. A nagyobbacska fa húzógombok könnyed kontrasztba kerülnek a világos festett selyemfényű felületekkel, míg sötét gránit pult markánsan kiemelkedik környezetéből. Ezzel egy gyönyörű összhatást hozva létre.

A konyhabútor a gyártást követően Budapesten került beszerelésre. Ügyfelünk pedig örömmel járult hozzá, hogy ezt a gyönyörű összhatású bútort megörökíthessük.

Széchényi logó