Az ellenállhatatlan König

A konyha az otthon lelke – már szinte mondássá vált, mégis nagyon nagy igazság. A konyhabútorral meghatározhatjuk az otthon jellegét, hangulatát. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy olyan időtálló megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, ami minden igénynek megfelel . Ennek a klasszikus megjelenésű konyhabútornak a története a 2019-es konyhakiállításon kezdődőt, ahol megismerkedhettünk leendő ügyfelünkkel.

A Kecskemét közeléből jövő érdeklődő meggyőződött a termékeink minőségéről, vállalatunk filozófiájáról és arról, hogy magyar terméket vásároljon. Így mivel még akkor Kecskeméten nem volt értékesítés (2020 óta Inroom Konyhastúdió) a soproni Cliff konyhastúdiót kereste fel és foglalt tervezésre időpontot. A konyhabútor a König bútorunk stílusában került megtervezésre az ügyfél igényeit figyelembe véve.

A cél egy igazi vintage hangulat megteremtése volt, aminek teljes harmóniába kellett kerülnie a szoba többi részével. Így a fehér bútorra sötétebb színű fahatású laminált került, ami mennyezeti gerendák és a fapadló megjelenésére hasonlít.

Tudta?
A Cliff Konyhák a laminált munkalapok tekintetében német gyártmányú Lechner lapokat alkalmazza, mely nagyon strapabíró a külső hatásokkal szemben.

A húzógombbal kapcsolatban egy igazi klasszikus porcelán fogantyúra esett a választás, így méginkább kihangsúlyozva a vintage stílusirányzatot.

A konyhabútor beszerelését követően ügyfelünk többször is kifejezte elégedettségét. Még tavaly is miután hozzájárult, hogy konyhabútorát befotózzuk, kifejezte számunkra, hogy a konyha az otthonuk legkedveltebb és legszebb helyisége.

Széchényi logó