cliff konyhak - konyhabútor

Az ellenállhatatlan König

A konyha az otthon lelke – már szinte mondássá vált, mégis nagyon nagy igazság. A konyhabútorral meghatározhatjuk az otthon jellegét, hangulatát. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy olyan időtálló megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, ami minden igénynek megfelel . Ennek a klasszikus megjelenésű konyhabútornak a története a 2019-es konyhakiállításon kezdődőt, ahol megismerkedhettünk leendő ügyfelünkkel.

A Kecskemét közeléből jövő érdeklődő meggyőződött a termékeink minőségéről, vállalatunk filozófiájáról és arról, hogy magyar terméket vásároljon. Így mivel még akkor Kecskeméten nem volt értékesítés (2020 óta Inroom Konyhastúdió) a soproni Cliff konyhastúdiót kereste fel és foglalt tervezésre időpontot. A konyhabútor a König bútorunk stílusában került megtervezésre az ügyfél igényeit figyelembe véve.

A cél egy igazi vintage hangulat megteremtése volt, aminek teljes harmóniába kellett kerülnie a szoba többi részével. Így a fehér bútorra sötétebb színű fahatású laminált került, ami mennyezeti gerendák és a fapadló megjelenésére hasonlít.

Tudta?
A Cliff Konyhák a laminált munkalapok tekintetében német gyártmányú Lechner lapokat alkalmazza, mely nagyon strapabíró a külső hatásokkal szemben.

A húzógombbal kapcsolatban egy igazi klasszikus porcelán fogantyúra esett a választás, így méginkább kihangsúlyozva a vintage stílusirányzatot.

A konyhabútor beszerelését követően ügyfelünk többször is kifejezte elégedettségét. Még tavaly is miután hozzájárult, hogy konyhabútorát befotózzuk, kifejezte számunkra, hogy a konyha az otthonuk legkedveltebb és legszebb helyisége.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA