Bemutatkozás | Cliff konyhabútor

Stubenvoll András
A Cliff konyhákat 1993-ban faipari mérnökökként alapítottuk meg feleségemmel, Sárával. Az akkor még alig három fős kisipari vállalkozást az elmúlt majdnem három évtized alatt töretlenül fejlesztettük, alapértékeink azonban máig változatlanok: a minőség iránti elkötelezettség, szakértelem és a maximális igazodás a megrendelő igényeihez, elvárásaihoz.

Az elmúlt évtizedben a stílusnak, formatervezésnek kiemelt szerepe van konyhabútoraink megalkotásánál: funkcionalitás, technológia találkozik az esztétikummal, eleganciával és az exkluzív megjelenéssel. Igyekszünk mindig a vásárlói elvárásoknak maximálisan eleget tenni, ez visz bennünket előre az úton.

TTR0246-1-scaled-1

Célunk az, hogy személyre szabott tervezéssel, az egyéni igényeket szem előtt tartva alkossuk meg közösen a konyhabútorát, mely hosszú évtizedekig fog örömöt okozni minden konyhában eltöltött pillanatban. 

TTR0223

Ma már a második generáció is a cégben dolgozik a mesterség szeretete, tisztelete apáról fiúra száll.

Stubenvoll Jonatán
Külföldi tanulmányaimat befejezve szintén faipari mérnökként csatlakoztam a családi vállalkozáshoz 2018-ban. Üzletkötőként és sales managerként kezdtem, ez idő alatt folyamatosan beleláttam a cég működésébe, mindennapjaiba.

Ma már édesapámmal együtt dolgozva vezetjük és fejlesztjük a céget azzal a céllal, hogy prémium minőségű, időtálló bútorokat készíthessünk.
Nagy örömmel és természetesen felelősséggel tölt el, hogy egy 100%-ban magyar, apáról fiúra öröklődő vállalat részese lehetek.

Hagyomány és innováció