Carmel előkelő kivitelben

Egy konyhabútor megjelenése, hangulata már a tervezési fázisban eldől. A frontok színe, munkalap felülete és maga a formatervezés határozzák meg a konyhabútor világát. Sokszor ügyfeleink már kész elképzelésekkel fordulnak hozzánk, amiknek megvalósítása a mi feladatunk. De gyakorta előfordul, hogy a tervezés minden részletét rá bízzák konyhastúdióinkra vagy belsőépítész partnereinkre. Ezen konyhabútornál is ez utóbbi történt.

A képen látható gyönyörű Carmel konyhabútort Pintér Szilvia (Silcom Kft.) neves belsőépítész tervezte. A bútor formavilágát, megjelenését teljes harmónia jellemzi, holott öt különböző színű és struktúrájukban eltérő felület találkozik egymással.

A frontok többségben selyemfényű világosszürke színűek, ugyanakkor a középső elemsor fekete színű frontokkal rendelkezik, ehhez kapcsolódóan a hátfal is fekete alapon fehér márvány mintás. A konyhagépek teljesen fekete színűek, megtartva ezzel a modern megjelenést. A főzőlap és az elszívó között átlátszó üveghátfal található, ami alig észrevehető nem zavarja a szemet. A dekton konyhapult megtörve a sötétebb árnyalatokat; teljesen világos – fehér alapon szürke/fekete márvány mintás.

Tudta?
A dekton pultok több mint ezer
Celsius fokon égetett kerámia lapok; hő, víz és karcállóak.

A teljesen egyedi asztal és faltakarás, amik ízesülve a konyhapulthoz a bútorzat részei, modern fehér tölgy furnérozott felülettel rendelkeznek. Eme öt felület együtt tökéletes harmóniát alkot; teljes eleganciát és nyugalmat adva a megfigyelőnek.

A konyhabútor Budapest környékén került beszerelésre, amit egy kedves család vett birtokba, hogy a mindennapok részévé váljon.

Széchényi logó