Ajándékok a Cliff konyhastúdióban egyenesen az Északi-sarkról

Tavaly meglátogatott minket kedves barátunk, idén Nektek küldött ajándékot!

Visszatekintés: mi is történt 2017 telén?

Küldtem egy nagyon bizalmas és titkos levelet az Északi-sarkra. Apó először nagyon meglepődött, hogy mivel kapcsolatban kérem a tanácsát.

Az általam írott levél pontos tartalmát nem árulhattam el, de a Mikulás megkért, hogy az ő válaszát tegyük nyilvánossá számotokra, hogy sokan tanulhassanak belőle Ti, akik számára fontos az értékálló minőség a családban és a környezetetekben.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Kedves András, szerettelek volna idén is meglátogatni, de nagyon nagy a hajtás nálunk...

Jövőre remélem ismét lesz időm arra, hogy meglátogassalak titeket és megint egy jót beszélgessünk. Örömmel láttam, hogy a levelet, amit tavaly írtam neked sok emberrel megosztottad. 

Azóta több felnőtt is írt nekem. 🙂  Nagyon jó volt olvasni, hogy a levél hatására Ők is hosszú távon szeretnének értéket teremteni és oda figyelnek a környezetükre, családjukra.

Szeretném veled megosztani a vállalkozásom kezdetének történetét és a levél végén egy kis ajándékot is találni fogsz. 😉

Jobb adni, mint kapni

Kedves barátom, már régóta ismerjük egymást, de még neked sem meséltem el, hogy miért kezdtem el az északi-sarki vállalkozásomat.

Miért ad a Mikulás ajándékot?

Gyerekkoromban szegény családban nőttem fel, nem mindig tudott anyukám ajándékot csempészni a fa alá. Amikor felnőttem, nem volt fontos számomra, hogy ajándékozzak és másokra figyeljek. Szerettem volna boldog lenni, ezért az volt a meghatározó számomra, hogy nekem mim van és én mit kapok…

"Szerettem volna boldog lenni, ezért az volt a meghatározó számomra, hogy nekem mim van és én mit kapok."

Tél Apó

Pontosan emlékszem arra, amikor ezelőtt 360 éve és 362 napja...

… egy kisgyerek jött oda hozzám a hideg téli utcán. A kisgyereket Rudolfnak hívták (most már tudod: róla neveztem el az első rénszarvasomat). Rudolf mélyen a szemembe nézett és csak egy kis meleg ételt szeretett volna kapni.

Először el akartam küldeni, ahogy addig sokszor tettem másokkal, de valami megváltozott. Éreztem, hogy nem élhetek így tovább. Meghívtam Rudolfot az utca sarkán álló pékségbe.

Tágra nyílt örömtől telt szemekkel csodálta a frissen sült pogácsákat és cipókat, amiből bőséggel válaszhatott. Búcsúzásunkkor odaadtam neki a kedvenc jojómat, amit még 12 évesen kaptam anyukámtól születésnapomra…

…Rudolf megköszönte az ajéndékot és azt mondta, hogy még senkitől sem kapott ilyen értéket és nagyon hálás nekem. Én azt mondtam neki: Rudolf én köszönöm neked, amit tőled kaptam az sokkal értékesebb, mint bármi, amit adhatnék.

Kis barátom nem értette mire gondolok, ezért elmondtam neki: az egyik legnagyobb értéket ajándékoztad nekem: megtanítottál adni.

Tél Apó

Az egyik legnagyobb értéket ajándékoztad nekem: megtanítottál adni.

Tél Apó

Ezt követően indítottam el a vállalkozásomat az Északi-sarkon, mert rájöttem, hogy akkor leszek a legboldogabb, ha a szeretetemet sokakkal megoszthatom, ahogy azt Ti is teszitek a környezetetekben és a konyhabútoraitok által is.

Sok sikert kívánok nektek! remélem a következő évben is sok boldog Cliff konyha tulajdnossal bővül a világ. 🙂

Baráti üdvözlettel:

Utóírat:
A feleségem odáig van az új konyhájáért. Nagyon köszöni nektek, azt mondja egyszerűen csodálatos. Ha erre jártok ugorjatok be, hogy lefotózzátok és tegyétek fel kérlek a konyha képek albumotokba, hogy másokat is inspiráljon.

Tél Apó megkért minket, hogy adjunk nektek ajéndékot a Cliff konyhabútorok mellé! Lessd meg milyen ajándékokat küldött Nektek kedves barátunk:

Hogyan juthatott el hozzánk a Mikulás ajándéka?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  8:00  – 17:00
Kedd:  8:00  – 17:00
Szerda:  11:00  – 19:00
Csütörtök:  8:00  – 17:00
Péntek:  8:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím :  9400 Sopron,
II. Rákóczi Ferenc utca 9.
Telefonszám : +36 99 312 368
+36 30 392 1833
+36 30 836 2890
Email cím : bozsanovics.gabor@cliff.hu
peter.keresztfalvi@cliff.hu

Fenntartott parkoló

2 fenntartott és ingyenes parkolóhellyel várunk titeket közvetlenül a bejárat előtt, hogy az álomkonyhátokhoz való út még zökkenőmentesebb és kényelmesebb lehessen.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Tél Apó megkért minket, hogy adjunk nektek ajéndékot a Cliff konyhabútorok mellé! Lessd meg milyen ajándékokat küldött Nektek kedves barátunk: