cliff konyhak - konyhabútor

Melyik konyhabútor az Ön stílusa?

Bontakoztassa ki az elképzeléseit …

… és válasszon az egyéniségének megfelelő konyhastílust! Röviden átvesszük, hogy milyen alapvető stílusmeghatározások vannak. Az Ön számára a döntésmeghatározó ne a megnevezés legyen, hanem hogy melyik az a környezet, ahol teljesnek érzi Önmagát, ahol a mindennapi feladatokat szívesen elvégzi és ahol örömmel együtt lesz a család.

Rengeteg egyedi konyhabútor fotó vár Önre, amiket máshol biztosan nem találtok meg! Inspirálódjatok és találjátok meg a stílusotokat!

Vidám vintage, kellemes környezetben

A vidékiesen elegáns, könnyed és vidám hangulatú konyha nevezhető a Cliff Konyhabútor specialitásának. Ennek a stílusnak a különlegessége, hogy tartalmazza a tradicionális megjelenés előnyét az időtállóságot. Így ezek a konyhák nem hiába készülnek időtállóan magas minőségben, hiszen hosszú éveken át megőrzik aktualitásukat.

A vidékies megjelenés kötetlen, szabadabb életvitelű hangulatot áraszt. A külföldön sokszor csak “vintage” néven emlegetett stílus rendkívül széles skálán mozog a klasszikus és a modern megjelenés között, így bátran mondható, hogy a legsokszínűbb kialakítási lehetőség. Családias, meghitt elegancia modern megtestesítője. 

A vidéki stílus fesztelenségénél fogva jól beleilleszthető a mindennapokba. Nagyon illik hozzá a fapadló, de jól mutat otthonosabb mintázatú kerámialappal vagy laminált padlóval is.

Modern lendületesség

Tiszta vonalak és egyszerű fém kiegészítők mellett a természetes színű anyagok gyakran adják a modern konyha alapját. A kortárs stílus a 19. század vége felé indult, amikor a tervezők, művészek és az építészek egy része fellázadt az addigi uralkodó cikornyás, olykor túldíszített megjelenéssel szemben. Mára rendkívül kedvelté vált ez a változatos, letisztult és modern megjelenés.

A modern kialakításból kölcsönzött letisztultság a hétköznapi használatban is nyugalmas, kellemes hátteret biztosít. Jellemző a minimalista megjelenés, ugyanakkor lehet elegáns is.

A modern vagy kortárs megjelenést letisztult vonalak a minimalizmus, vagy az elegancia jellemzi.

CLIFF Modern Konyhabútor modellek

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA