Melyik konyhabútor az Ön stílusa?

Bontakoztassa ki az elképzeléseit …

… és válasszon az egyéniségének megfelelő konyhastílust! Röviden átvesszük, hogy milyen alapvető stílusmeghatározások vannak. Az Ön számára a döntésmeghatározó ne a megnevezés legyen, hanem hogy melyik az a környezet, ahol teljesnek érzi Önmagát, ahol a mindennapi feladatokat szívesen elvégzi és ahol örömmel együtt lesz a család.

Rengeteg egyedi konyhabútor fotó vár Önre, amiket máshol biztosan nem találtok meg! Inspirálódjatok és találjátok meg a stílusotokat!

Vidám vintage, kellemes környezetben

A vidékiesen elegáns, könnyed és vidám hangulatú konyha nevezhető a Cliff Konyhabútor specialitásának. Ennek a stílusnak a különlegessége, hogy tartalmazza a tradicionális megjelenés előnyét az időtállóságot. Így ezek a konyhák nem hiába készülnek időtállóan magas minőségben, hiszen hosszú éveken át megőrzik aktualitásukat.

A vidékies megjelenés kötetlen, szabadabb életvitelű hangulatot áraszt. A külföldön sokszor csak “vintage” néven emlegetett stílus rendkívül széles skálán mozog a klasszikus és a modern megjelenés között, így bátran mondható, hogy a legsokszínűbb kialakítási lehetőség. Családias, meghitt elegancia modern megtestesítője. 

A vidéki stílus fesztelenségénél fogva jól beleilleszthető a mindennapokba. Nagyon illik hozzá a fapadló, de jól mutat otthonosabb mintázatú kerámialappal vagy laminált padlóval is.

Modern lendületesség

Tiszta vonalak és egyszerű fém kiegészítők mellett a természetes színű anyagok gyakran adják a modern konyha alapját. A kortárs stílus a 19. század vége felé indult, amikor a tervezők, művészek és az építészek egy része fellázadt az addigi uralkodó cikornyás, olykor túldíszített megjelenéssel szemben. Mára rendkívül kedvelté vált ez a változatos, letisztult és modern megjelenés.

A modern kialakításból kölcsönzött letisztultság a hétköznapi használatban is nyugalmas, kellemes hátteret biztosít. Jellemző a minimalista megjelenés, ugyanakkor lehet elegáns is.

A modern vagy kortárs megjelenést letisztult vonalak a minimalizmus, vagy az elegancia jellemzi.

CLIFF Modern Konyhabútor modellek

Széchényi logó