Magyar Konyhabútor | Cliff konyha | Prémium minőség

Cliff partnerek

Cliff konyhabútor Sopronban, Budapesten és az ország több városában is elérhető. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban megfelelő.

Konyhabútor tervezés | Cliff konyha

Ha szeretnél szakértői tippeket, biztos megoldásokat, hogy hogyan lehet neked is álomkonyhád személyre szabott megoldásokkal, de nem szeretnél hosszas várakozási időt. Partnereink szívesen segítenek Sopronban, Budapesten és más városokban is.

Konyhabútor gyártás | Cliff bútorgyár

A Cliff partnereknél rendelt bútorok mindegyike garantáltan a Cliff bútorgyárban készül. Ezért nem csak a minőségi követelmények tarthatóak a teljesen folyamaton keresztül magasan, de megvalósítás ideje is jelentősen csökken.

25 éves a Cliff konyhák | Blog

Hogyan lett egy üzletház emeletén lévő kis bemutatóteremből rengeteg kihívás és akadály ellenére országosan ismert konyhabútor vállalkozás? A Cliff Konyhák kft története titkokról, buktatókról, hitről és felemelkedésről...

Történetünk | Cliff konyhabútor Sopron

A Cliff Konyhák Kft 1993 óta foglalkozik konyhabútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI századi automatizált gyártósorral és egy kb 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk.
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top

Valósítsd meg álmaid konyháját 30% kedvezménnyel!

Már csak 9 hely maradt

2020. február 28 - március 1. (Konyhakiállítás Budapest)