Cliff Konyhastúdió | Budapest

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Cliff konyhabútor
  • 25 év tapasztalat
  • Modern megoldások
  • Naprakész szakértők
  • Garancia és biztonság
Cliff Konyhastúdió Budapest

Minden segítséget megadunk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhasd.

Kiegészítők és konyhagépek a Cliff gyári bemutatóteremben

Mert a belső is számít…

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani konyhastúdiónkban, de naprakész tanácsokkal is segíthessünk.

3D-s konyha látványtervek

3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod, amikor elkészül.

2 egyedi konyhabútort láthatsz a konyha stúdióban teljes felszereltséggel. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 

A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Rengeteg anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk a budapesti Cliff konyhastúdióban, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

5/5

Hogyan juthatsz el a budapesti Cliff konyhastúdióba?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  9:00  – 17:00
Kedd:  9:00  – 17:00
Szerda:  9:00  – 17:00
Csütörtök:  9:00  – 17:00
Péntek:  9:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím:  1117 Budapest Fehérvári út 44.
Telefonszám: 
+36 20 622 0020
Email cím:
anna.besszer@cliff.hu
adam.besszer@cliff.hu

Vedd kezedbe az irányítást és 

Valósítsd meg az álmodat

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Konyhastúdiónk tervezői csapata személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Cliff Konyhastúdió Budapest

Gyönyörű konyhák, egyedi megoldások

Az előkészületek:

2019. szeptember

Cliff konyhakollekciók

Széleskörű frontválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

Hol hallhattál már a Cliff Konyhákról?

konyha-furdo-katalogus-logo-cliff-konyha.png
csaladbarat-munkahely-2019-logo-cliff-konyha.png
“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat. Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd. Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz."
Stubenvoll András
Alapító, tulajdonos - Cliff Konyhák Kft

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top

Gyönyörű Konyhák

Töltsd le ingyen a 2019-es Cliff konyhabútor prospektust és inspirálódj álmaid konyhájához!