Cliff Konyhastúdió | Sopron

Cliff Konyhastúdió Sopron

9400 Sopron, Rákóczi utca 8. szám alatt található 75 m2 nagyságú konyhastúdiónkban várjuk kedves ügyfeleinket, ahol megtekinthetik legkedveltebb konyhabútorainkat és ingyenes szaktanácsadást biztosítunk.

CLIFF_studio_sopron_027
CLIFF_studio_sopron_004

3D-s látványtervekkel segítünk abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesse, milyen lesz a konyhabútora, amikor elkészül.

6 igazán gyönyörű konyhabútort tekinthet meg stúdióban teljes felszereltséggel. Önnek tetsző ajtófrontokat a kezébe foghatja, összehasonlíthatja és könnyen kiválaszthatja, amelyik Önnek a legjobban tetszik. 

A gránit és egyéb kő munkapultok  nem csak az újságból néz Önre hívogatóan. Rengeteg anyagmintát mutathatunk meg, melyeket személyesen megnézhet és megtapinthat. Minden segítséget megadunk, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

Kiegészítők és konyhagépek a Cliff bemutatóteremben

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani konyhastúdiónkban, de naprakész tanácsokkal is segíthessünk.

Nyitvatartási idő

Hétfő:  9:00 – 17:00
Kedd:  9:00 – 17:00
Szerda:  11:00 – 19:00
Csütörtök:  9:00 – 17:00
Péntek:  9:00 – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: zárva 

Elérhetőségünk

Cím:  9400 Sopron, Rákóczi Ferenc utca 8.
Telefonszám: 
+36 30 836 2890
Email cím:
bozsanovics.gabor@cliff.hu

Bozsánovics Gábor
üzletvezető
bozsanovics.gabor@cliff.hu

Felhoffer Eszter tervező
felhoffer.eszter@cliff.hu

B. Bernáth Ivett ügyintéző

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

“Amikor 25 évvel ezelőtt megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, nem gondoltuk, hogy ma ilyen prémium konyhabútor választékot tudunk kínálni Önöknek!

Büszkeséggel tölt el a mögöttünk álló néhány évtized és állunk elébe a jövő kihívásainak, de a legnagyobb öröm, hogy láthatjuk bútorainkat országszerte az Önök otthonában!”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos
Széchényi logó