Konyhastúdió | Cliff konyhabútor

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Videó lejátszása

Mert a belső is számít.

Kiegészítők és konyhagépek

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani, de a legnaprakészebb tanácsokkal segíthessünk.

Nem támaszkodunk a képzelőerődre.

Lásd meg mielőtt elkészülne

Nem csak a 3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod.
Az mellett, hogy 6 egyedi konyhabútort láthatsz a stúdiónkban teljes felszereltséggel. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 
A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Minden anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

Videó lejátszása

Fenntartott parkoló, ajándék kávé és odafigyelés

Hogyan juthatsz el a Cliff konyhastúdióba?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  8:00  – 17:00
Kedd:  8:00  – 17:00
Szerda:  11:00  – 19:00
Csütörtök:  8:00  – 17:00
Péntek:  8:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím :  9400 Sopron,
II. Rákóczi Ferenc utca 9.
Telefonszám : +36 99 312 368
+36 30 392 1833
+36 30 836 2890
Email cím : bozsanovics.gabor@cliff.hu
peter.keresztfalvi@cliff.hu

Fenntartott parkoló

2 fenntartott és ingyenes parkolóhellyel várunk titeket közvetlenül a bejárat előtt, hogy az álomkonyhátokhoz való út még zökkenőmentesebb és kényelmesebb lehessen.

Vedd kezedbe az irányítást és 

Valósítsd meg az álmodat

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

clifflogo_modern
cliffquality
clifflogo_precizitas
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“A konyhabútorok tervezése és gyártása számomra nem munka hanem már több, mint 25 éve tartó hivatás. Minden nap örömöt ad számomra, hogy tudom minden konyha, ami kikerül a kezünkből, egy-egy család életét teszi könnyebbé és szebbé.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Cliff konyhakollekciók

A széleskörű frontválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.