cliff konyhak - konyhabútor

Valósítsd meg
álmaid konyháját!

Prémium Minőség & Szolgáltatás Debrecenben

Jelentkezz még ma ajánlatkérésre!

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Cliff konyhabútor
Cliff konyhastúdió Debrecen

Minden segítséget megadunk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhasd.

Kiegészítők és konyhagépek a Cliff konyhastúdióban

Mert a belső is számít…

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani, de naprakész tanácsokkal is segíthessünk.

3D-s konyha látványtervek

3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod, amikor elkészül.

A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 

A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Rengeteg anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk a debreceni Cliff tervező irodában, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

5/5

Hogyan juthat el a debreceni konyhastúdiónkba?

Nyitvatartási idő

Hétfő: 9:-17 óra
Kedd: 9:-17 óra
Szerda: 9:-17 óra
Csütörtök: 9:-17 óra
Péntek: 9:-17 óra
Szombat, Vasárnap:
Zárva

 

 

Elérhetőségünk

Cím : 4025 Debrecen, Antall József utca 36.
Telefonszám : +3630 010 9300

Szaktanácsadó és konyhatervező csapat:
Erdődi Nelli és Szabó Kornél

Email cím: nelli.erdodi@cliff.hu
kornel.szabo@cliff.hu

Több mint 25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Konyhastúdiónk tervezői csapata személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Betekintés a kulisszák mögé 3D-ben

Cliff konyhakollekciók

Széleskörű frontválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

Hol hallhattál már a Cliff Konyhákról?

konyha-furdo-katalogus-logo-cliff-konyha.png
csaladbarat-munkahely-2019-logo-cliff-konyha.png
“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat. Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd. Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz."
Stubenvoll András
Alapító, tulajdonos - Cliff Konyhák Kft
Scroll to Top