Egyedi bútorfront,
egyedi konyhabútor

A megvalósítás minden lépésén végigkísérjük: megtervezzük és legyártjuk konyhabútorát, melyet be is szerelünk otthonába.

1993 óta

A megvalósítás minden lépésén végigkísérjük: megtervezzükés legyártjuk konyhabútorát, melyet be is szerelünk otthonába.

A Cliff Konyhák filozófiája

Meggyőződésünk, hogy a konyha és az étkező a otthonunk legfontosabb része, hisz ez az a helyiség, ahol a család apraja-nagyja a legtöbb időt tölti egymás társaságában, ahol a közös étkezések összehozzák a családtagokat és a barátokat.

Legyen a konyhabútor modern vagy vintage stílusú, a legfontosabb szempont számunkra az, hogy a családok a lehető legjobban érezzék itt magukat. Ez az oka annak, hogy az egyedi konyhabútor tervezés nem csupán a munkánk, hanem a szenvedélyünk is.

Egyedi bútorfront, egyedi konyhabútor

Egyedi bútorkészítés során saját gyártósorokon fogjuk elkészíteni a megrendelt egyedi bútorfrontot. A Cliff egyedi bútorfrontok gyártásánál egyszerre van jelen a high tech technológia és a kézimunka a folyamatoknál. A festés, lakkozás festőműhelyünkben hagyományos módszerrel – alapozás, csiszolás, lakkozás – és a legmodernebb lakkozási technológiával készül. Természetesen magas minőségű alapanyagokkal, hozzáértő szakemberekkel dolgozunk együtt az egyedi bútorfront készítésnél. Asztalosmesterek, munkájára igényes precíz kollégák szerelik össze mindezeket. Tudjuk, hogy minden apróság, minden részlet fontos egyedi bútorfront készítése során. Az egyedi bútorfrontok tervezésekor arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű vasalatokat, pántokat, munkapultokat használjuk. Tervezéskor figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és ehhez illesztjük a gyártási technológiánkat.

Egyedi bútorfront készítésnél választhat a modern és vintage stílusok különböző bútrofrontjai közül.

Sokan csak egy funkcionális helyiségként tekintenek a konyhára, pedig ennél sokkal több lehetőséget rejt magában. Egyedi konyhabútorokkal különlegessé, páratlanná teheti konyháját, valamint otthonát is feldobhatja. Az elképzeléseinek, igényeinek és ízlésének megfelelően megálmodhatja és megtervezheti konyháját, amit mi szakszerűen megvalósítunk. Az egyedi konyhabútorokkal pedig garantáltan exkluzív helyiséget hozunk létre Önnek.

Provence bútorfront

A Provence konyhafront visszafogott, egyszerű marásmintával rendelkezik. Variációs lehetőségei szinte végtelenek. Rendelhető körbezáró kerettel vagy anélkül.
A keretszerkezet egy meghatározó kiegészítő, mely a konyhabútor eleganciáját nagymértékben növeli.

König bútorfront

A König konyhafront az egyik legkedveltebb Cliff klasszikus. Legtöbbször a letisztult és könnyed hangulatot árasztó fehér színben kerül megvalósításra.

Coral bútorfront

A Coral konyhafront önmagában egyszerű és könnyed, de kiegészítői – mint képen is látható egyedi faosztók – határozott formavilágot hoznak létre.

Honig bútorfront

A Honig front különlegessége az elegáns felső ívben rejlik, mely könnyed megjelenést kölcsönöz a konyhának.
A konyhabútort díszítő pillérek és díszlábak minderre csak ráerősítenek.

Cornerstone bútorfront

A Cornerstone frontra egyaránt jellemző az egyenes, lineáris vonalvezetés és a vintage hangulat kombinációja.

Shalem bútorfront

Amikor a Shalem konyhafrontot nézzük elsőre nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit rejt. Ezért is érdemes végiggondolni minden lehetőséget amit kínál, hogy a személyiségünknek leginkább megfelelő konyhabútor legyen a végeredmény.
A vidéki életstílus remekül harmonizál a modern kialakítással, technológiai megoldásokkal.

Zafír bútorfront

A széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé, a megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

Hermon bútorfront

A Hermon konyhafrontot gyakran elegáns hangulatú díszítőelemekkel kombináljuk, mely igazán kiemelkedik az enteriőrből.

Lárisz bútorfront

A Lárisz konyhafront egy díszesebb marásmintával rendelkezik, ezáltal romantikus, vintage hangulatot kölcsönözve a konyhának.

Ivonne bútorfront

Az Ivonne konyhák általában világos színvilágban kerülnek megvalósításra.
Egy érdekesség, hogy a konyhafrontunk az első Ivonne megrendelőnk keresztnevéről kapta az elnevezését.

President bútorfront

A President konyhabútor fejlesztése Pannon Design díjat nyert, és egyik külföldi megfigyelő így nyilatkozott: „Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen modern, jövőbe mutató konyha.”

Optima bútorfront

Az Optima konyhafront letisztult megjelenésű, a modern konyhákra jellemzően nem szükséges hozzá fogantyú, ugyanis alig észrevehetően bújik meg a frontba ágyazódva.

Quadra bútorfront

A Quadra konyhafront a selyemfényű és magasfényű színekben, vagy a tölgy, dió furnérozott megjelenésben a legkülönlegesebb.
A front különlegessége a bemart matt fekete fém fogantyú, melynek rendkívüli kopásállósága növeli a az időtállóságát.

Carmel bútorfront

A Carmel konyhabútorok egyszerű, letisztult formavezetésüknek köszönhetően egyszerre lendületesek és elegánsak.

Palazzo bútorfront

A Palazzo formatervezési szempontja az elegáns megjelenés kialakítása. A vékony, megmunkált frontkeret nagymértékben növeli a konyhabútor esztétikai vonalát, így ránézésre is egy tökéletes arányú bútort kapunk.

Palace bútorfront

A modern stílusú Palace konyhák letisztult vonalakkal, színekkel ugyanakkor nemes felületével jól illeszkedik a minimalista stílusirányzat által megálmodott terekbe.

Az egyedi bútor készítés folyamata az értékesítőkkel való kapcsolatfelvétellel kezdődik. Ezt követően átlépünk a tervezési szakaszba, ahol felmérjük az Ön elképzeléseit, igényeit, a megadott alaprajz és méretek alapján, ezután megadjuk árajánlatunkat. A terveket 3D prémium látványprogramban készítjük el, fotórealisztikusan mutatjuk meg, hogy fog kinézni egyedi bútora.
A végleges terv elfogadása után, szakképzett munkatársunk felméri az egyedi bútor helyét, hogy az tökéletesen illeszkedjen a térbe.
Ezt követően átlépünk a gyártási szakaszba, ahol Cliff nyugat-magyarországi gyártóüzemében minden egyes konyhabútor elemet az adott konyhára szabva egyedileg gyártunk le. Majd következik a szállítás, amely során az előre becsomagolt egyedi bútorát szakembereink bepakolják és szállítják a készterméket a szerelés helyszínére. Majd az Önnel előre egyeztetett időpontban szakképzett kollégáink segítségével beszereljük az otthonába.

A folyamatokat az alapanyag kiválasztásától a konyhabútor beszereléséig folyamatosan végigkísérjük, ott vagyunk minden előkészítési és gyártási fázisnál.