Egyedi konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Egyedi konyha

Shalem egyedi konyhabútor a Cliff konyhastúdióban
- Egyedi konyha képek

Az L alakban elrendezett egyedi vintage konyha fehér színben a soproni Cliff konyhastúdban megtekinthető és kipróbálható. A lekerekített ívek a Shalem konyhabútor család elemei.

Az egyedi konyha egyik különlegessége a vidéki stílusú Electolux sütő. A hagyományos design mögött modern funkciók vannak. A modern főzőlap mutatja, hogy a kortárs és a vintage stílus remekül kombinálható és nem kell lemondani a legmodernebb megoldásokról az időtálló megjelenés érdekében.

A soproni Cliff konyhastúdióból természetesen a Shalem konyhabútor sem hiányozhat. Egyedi luxus konyha kialakítás, a csempe és a konyhapult egysége mellett a kiegészítők harmonikus elrendezésére is odafigyeltünk, hogy minden kedves vendégünk gyönyörködhessen a vintage konyhákban. A konyha képek között további stúdió és lakásfotózásokat találtok.

Milyen megoldások, trükkök vezetnek egy igazán praktikus konyhához, arról sok hasznos cikket írtunk az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban!

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top