Egysoros konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Egysoros konyha

Hermon Granit vintage konyhabútor
- Vintage egysoros konyha képek

Kézi festésű Hermon egysoros konyha gránit konyhapulttal és magas minőségű kiegészítőkkel a soproni Cliff konyhastúdióban élőben is látható és kipróbálható. A vintages konyhabútor család egyedisége, hogy kézzelfestett fronttal készül. A kézi festés magas minőséget, egyediséget közvetít, ahogy a többi egyedi konyha is partnereinknél.

vidéki stílusú konyhabútorok megjelenésükben időtállóak. Ha valaki hosszútávra szeretne konyhabútort, akkor kiváló választás, mert nem veszíti el aktualitását.

A képeken látható vintage konyha I alakban készült. Úgynevezett egysoros konyha. Javasolt olyan lakásokban, ahol kisebb tér áll rendelkezésre, vagy ritkán van használva a konyha. Az üveg betétek mintával díszítettek. A vintage stílushoz is nagyon jól passzolnak a modern főzőlapok, sütők és egyéb kiegészítők. A Hermon konyhabútor család sok további színben is kapható, de a konyhastúdióba természetesen a legnépszerűbb színben került, ahogyan a Hermon G alakú konyha is mutatja a konyha képek menüpont alatt.

További hasznos tippeket találsz az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban!

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top

Gyönyörű Konyhák

Töltsd le ingyen a 2019-es Cliff konyhabútor prospektust és inspirálódj álmaid konyhájához!