Egysoros konyha képek | Cliff konyhabútor

Egysoros konyha - Vintage konyha - Cliff konyhabútor 1

Hermon Granit vintage konyhabútor
– Vintage egysoros konyha képek

Kézi festésű Hermon egysoros konyha gránit konyhapulttal és magas minőségű kiegészítőkkel a soproni Cliff konyhastúdióban élőben is látható és kipróbálható. A vintages konyhabútor család egyedisége, hogy kézzelfestett fronttal készül. A kézi festés magas minőséget, egyediséget közvetít, ahogy a többi egyedi konyha is partnereinknél.

vidéki stílusú konyhabútorok megjelenésükben időtállóak. Ha valaki hosszútávra szeretne konyhabútort, akkor kiváló választás, mert nem veszíti el aktualitását.

A képeken látható vintage konyha I alakban készült. Úgynevezett egysoros konyha. Javasolt olyan lakásokban, ahol kisebb tér áll rendelkezésre, vagy ritkán van használva a konyha. Az üveg betétek mintával díszítettek. A vintage stílushoz is nagyon jól passzolnak a modern főzőlapok, sütők és egyéb kiegészítők. A Hermon konyhabútor család sok további színben is kapható, de a konyhastúdióba természetesen a legnépszerűbb színben került, ahogyan a Hermon G alakú konyha is mutatja a konyha képek menüpont alatt.

További hasznos tippeket találsz az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban!

Széchényi logó