Az első lépés ahhoz, hogy az álomkonyha valóra váljon

Közös álomkonyha kezdeti lépései

Közös tervezgetés

Milyen lenne nektek az az álomkonyha, amiben az egész család örömmel és boldogan tölti az időt?

Fontos kérdés: Kiknek készül a konyha?

Érdemes közösen megbeszélni a családban, hogy milyen igények merülhetnek fel. Mi az a jelenlegi konyhában, ami nem megfelelő, mit szeretnétek másként? Nem megfelelőek a tárolási lehetőségek? A méret a szín esetleg a stílusa az, ami miatt szükségessé vált az újítás? Milyen részek hasznosak, mi az amit jó lenne megvalósítani az új konyhában is? Milyen lenne nektek az igazi álomkonyha? 

A közös álom valóra válik! – Álomkonyha

modern konyhák a főzés mellett gyakran a családi élet középpontjai is. Ebből következik, hogy olykor a gyerekek itt töltik az időt a barátaikkal, de akár a munka elvégzéséhez is sokszor szolgálhat helyszínül a konyhapult vagy az étkező. Az álomkonyha megvalósulásához érdemes egyeztetni a családban, hogy milyen funkciói lesznek a konyha helyiségnek?

Az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban erről részletesen is olvashattok. A legfontosabb részek összeírásában pedig egy munkafüzet lesz segítségetekre! Tovább a Magazinra >>

A felmerülő ötletek, elképzelések alapul szolgálhatnak a konyha elrendezésének, szín összeállításának, de sokszor fontos részletek is ilyenkor kerülnek be a megvalósítási tervbe.

Álomkonyha tervezése közösen - Cliff konyhabútor

Összefoglalva – Álomkonyha megvalósítás első lépése

Érdemes a családon belül megbeszélni az elvárásokat és nagy vonalakban magatoknak lerajzolni az elképzeléseket. Mondható ez közös célkitűzésnek is.

Tudnod kell, melyik kikötő felé tartasz, mielőtt be akarnád fogni a jó szelet, mely odarepít.

Lucius Annaeus Seneca
Az álomkonyhát a család együtt is tervezheti - Cliff konyhabútor
Széchényi logó