Vintage fehér konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Fehér konyha

König Elite vintage konyhabútor
- Fehér konyha képek

Magas minőségű fehér konyhabútor vintage stílusban. Fekete munkapult, aranyszínű fogantyúk. A konyha félsziget remek tárolási lehetőséget kínál. Praktikus és átgondolt helykihasználással. Cliff König konyhabútor.

Nagyon fontos megfelelően kiválasztani a kiegészítőket a fehér konyhabútorokhoz is. A színek harmoniája, egysége barátságossá teszi a teret. Szakértőink is azért segítenek, hogy minden esetben valódi remekmű szülessen és Te is megtaláld a valódi álomkonyhádat, akár fehér konyha, akár fekete vagy barna. A lényeg, hogy Te otthon érezd magad benne és minden nap öröm legyen itt az időtöltés!

A Cliff Online Konyha Magazin azért született meg, hogy még többet tudjunk segíteni életetek egyik nagy döntésénél, az új konyhabútor kiválasztásánál.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top

Valósítsd meg álmaid konyháját 30% kedvezménnyel!

Már csak 9 hely maradt

2020. február 28 - március 1. (Konyhakiállítás Budapest)