Fehér konyhabútor képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Fehér konyhabútor

Fehér konyhabútor
- vintage stílusú modern konyha képek

Időtálló megjelenésben győnyörű fehér konyhabútort láthatsz a lenti képeken. Egyik különlegessége, hogy a gyönyörű vintage stílusú konyhabútor kiválóan van kombinálva az étkezőben helyet kapó tálalószekrény eltérő színvilágával.

A konyhapult külső részén praktikus tárolórész kapott helyet, ahova a minőségi boroknak is hely lett találva. Ez a fehér konyhabútor akár 15-20 év múlva is stílusos és divatos darabnak fog számítani.

A vintage konyhák egyik legnépszerűbb konyhafrontja a König, ahova a képeken látható fehér konyhabútor is sorolható. Hogy mi alapján történnek a konyhabútorok elnevezései és melyik front hogyan is néz ki közelről, a konyhatervezés alatt a konyhabútor ajtók cikkben rengeteg hasznos infót találtok.

Érdemes megnézni milyen egyedien lettek összeillesztve a konyha elemei a hétköznapokban felmerülő igényekhez. A vágódeszkák, vagy a főzéshez használt eszközök olyan helyen helyezkednek el, hogy mindig kéznél legyenek, amikor szükség van rájuk és még se legyenek útban. A fiókos megoldás megkönnyíti a minennapi használatot, a lágyan csukódó és könnyedén nyíló fiókszerkezet befektetést igényel eleinte, de utána évekig vagy étizedekig kiváló szolgálatot tesz és megkönnyíti a hétköznapokban a konyhai munkát.

A konyha képek menüpontban fellelhető U alakú konyhához hasonlóan itt is nagyon praktikusan kézre állnak az eszközök és akár többen is kényelmesen elférnek a konyhában. Az U alakot itt egy győnyörű előkészítő és tálalófelület teszi teljessé, ami a fehér konyhabútor által alkotott teret még tágasabbá, szellősebbé teszi.

Videó lejátszása
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos