Milyen konyhafrontok közül választhatsz? És melyik illik hozzád?

A front a konyha arca. Nagyban meghatározza a helyiség hangulatát.

Cliff Konyha Magazin 2. fejezet

Azonos választás, eltérő eredmény? A különböző fronttípusok széles színválasztékban és rengeteg kiegészítővel rendelhetőek, így minden konyha igazán egyedi lehet.

Ebben a fejezetben a legkedveltebb Cliff konyhafrontokat mutatjuk meg nektek!

Számtalan variációs lehetőség

A front megadja a konyha alapját, de ezt követően is rendkívül sokszínűen variálható és változtatható a megjelenés. A fogantyúkkal, színekkel, de az üveg vagy más anyagból készült kiegészítők is remekül adnak egyedi hangulatot a konyhának.

Válaszd ki online, próbáld ki élőben!

Vintage, modern vagy klasszikus?

A Cliff konyhastúdió legnépszerűbb konyhafrontjai

A mellékelt képeken a hangulat remekül megragadható, ami az előző fejezetben már felvezetésre került.

Ha közelebbről is szeretnéd megismerni a sokoldalú lehetőségeidet: mindegyik fronttípus és szín is élőben megtekinthető és kézben fogható a Cliff konyhastúdióban.

Vintage konyhafrontok

König konyhafront

A König konyhafront az egyik legkedveltebb Cliff klasszikus. Legtöbbször a letisztult és könnyed, vidám hangulatot árasztó fehér színben kerül kiválasztásra. Ez mellett természetesen további lehetőségek is vannak.

A fogantyúk, konyhapult, csap és a mosdómedence csodás kombinációival egyedi remekművek jöhetnek létre.

Shalem konyhafront

Amikor a Shalem konyhafrontot önmagában nézzük nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit tartalmaz. Ezért is érdemes az inspiráló képeket nézegetni, hiszen az igazi személyiség konkrét példákon keresztül mutatkozik meg az emberek között is.

A vidékies, elegáns értékmegőrzés remekül harmonizál a modern, fiatalos megoldásokkal.

Hermon konyhafront

A Hermon konyhafront gyakran elegáns, kellemes hangulatú díszítőelemekkel van kombinálva. Értékközpontú és nemes megjelenést kölcsönözve a konyhának.

A kézzel festett felületben a törődés, a precíz megmunkálás és a minőségi anyaghasználat ölt testet.

Cornerstone konyhafront

A Cornerstone front letisztult megjelenésével egyúttal megállja a helyét a modern és a vintage stílusú konyhabútorok megalkotásánál is. Rendkívül széles színválasztékkel rendelkezik a legkreatívabbak elképzelésihez is igazodva.

Manhattan konyhafront

A front széles színválasztékkal rendelkezik. A kiegészítők kiválasztásával modern vagy vintage konyha is kialakítható. Ez a fronttípus az egyedi belső elválasztások miatt nagyon népszerű. Letisztult és nem túldíszített, de van benne egy kis csavar és egyediség.

Manhattan furnérozott konyhafront

Modern konyhafrontok

Carmel konyhafront

A Carmel fronttípus az egyik legelterjedtebb modern megoldás a 21. századi konyhákban. Letisztult, szabályos vonalvezetésű. Hatalmas színválasztékban és kiegészítő kombinációs lehetőségekkel.

Ezt a frontot különösen a modern konyhák szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe.

Carmel furnérozott konyhafront

Palace konyhafront

A Palace konyhafront egyértelmű cáfolata annak, hogy unalmassá válna a konyha a modern felületektől. A furnérozott megoldások mellett az egyszerű színválasztékkal is fiatalos, dinamikus hatás érhető el, pont mint amilyen sokszor a városi élet is.

Palace furnérozott konyhafront

Optima konyhafront

Az Optima konyhafronttal alkotható letisztult megjelenésű modern konyhák különlegessége, hogy nem szükséges hozzá külön fogantyú, hiszen az már a front részét képezve, alig észrevehető módon bújik meg a frontba ágyazódva.

Klasszikus konyhafrontok

Honig konyhafront

A Honig konyhafront a törődéssel megmunkált kiegészítőkkel, egyedi üveg díszítéssel és hangulatos világítással, pilaszterekkel, fababákkal, egyedi tányártartós elemmel , vidékies borospincéket idéző palacktartós elemmel dél-olaszos hangulattal tölti be a teret.

A családias, meghitt terek kedvelőinek érdemes a lehetséges választások között megemlíteni.

Anna konyhafront

Elegáns klasszikus stílus, mely egyaránt  illik az angol kastélyok kazettás falburkolatos hangulatához és a polgári klasszikus stílusban berendezett lakásokba, családi házakba. Egyedien mart vilagitastakaró, pilaszter, front azonos fűszertartók, üveges tőrtajtós végzárók a klasszikus stílus fontos elemei, melyek teljes harmóniát ad e stílus kedvelőinek.

Opera konyhafront

Az Opera klasszikus kialakítású konyhabútor front elegáns, letisztult megjelenést kölcsönöz a konyhának. A tekintélyt közlő megjelenés kiegészül a modern eleganciával. Különleges és személyre szabott összeállításokkal rengeteg lehetőséget tartalmaz.

Emily konyhafront

Az ívelt belső díszítések szépen egységet képeznek a díszített vagy egyszerűbb üvegfelületekkel is. A tervezés egyik alapja a megfelelő konyhafront kiválasztása. 

Reméljük hasznos volt számotokra ez a fejezet is!

Most, hogy a gyémántok között szemezgettünk, a csiszolás előtt a következő részben megnézheted, hogy milyen különféle láncokra fűzheted fel a nemes anyagokat. Vagyis a kiválasztott hangulat és front milyen formában bontakoztatható ki?

Források:
Álmaink konyhája – Alexandra kiadó
Köszönjük szaktanácsadóink közreműködését!

Scroll to Top