Kézzel festett G alakú konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – G alakú konyha

Hermon Elegant vintage konyhabútor
- Kézzel festett G alakú konyha képek

A G alakú konyha azért nagyon praktikus, mert szinte minden egy karnyújtásnyira van benne. Nem foglal sok helyet mégis rengeteg konyhaelem elfér benne. Hátránya, hogy bezártság érzetét keltheti. 2 szakács számára nem olyan praktikus, mintha szigetes kialakítású konyha lenne.

A kézi festés a konyhabútorok esetén a minőségi darabokra jellemző. Presztízs értéke mellett a szín telítettségében és a festés kidolgozásában is egyediség látható. A Cliff Hermon konyhabútor szinte minden alkallommal kézi festéssel készül. Abban az esetben nem, ha a megrendelő ezt máshogyan szeretné.

Az üvegeken megjelenő díszítés és az oldallécek mintázata elegáns megejelnést ad a Cliff Hermon konyhának. A G alakú konyha nem olyan elterjedt, mint a szigetes vagy kétsoros mgoldások, de ahol csak egy szakács van egy időben és fontos, hogy kis helyen sok tároló legyen, ott érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni. Ahogy látható a vintage konyhabútorokhoz is nagyon illenek a modern felnyílók és kiegészítők.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos