cliff konyhak - konyhabútor

Gránit konyhapulttal klasszikus konyha | Cliff konyhabútor

Gránit konyhapulttal klasszikus konyhabútor
– klasszikus vintage stílusú konyha képek

Hangulatos, családias légkörben megalkotott álomkonyha. Gyönyörű gránit konyhapult ékesíti a kifinomult anyagválasztást. Kézzel festett konyhabútor ajtók, és tökéletes harmónia az előtérrel és a nappaliban levő bútorokkal.

konyhabútor és a lakás többi terének érdekessége, hogy az a kedves család, aki itt lakik saját maga álmodta meg azt a hangulatot, amelyik igazán rájuk jellemző. Nagyon örülünk neki, hogy ebben partnerre lelhettek bennünk! 

A magávalragadó külső mellett a praktikus elrendezés sem maradhat el. A gránit konyhapult nagyon időtálló, ahogyan a klasszikus és a vintage stílus is. A gyakori főzések, sütések alkalmával fontos, hogy minden kézre essen és ne fárasztó időtölés legyen, hanem olykor-olykor örömteli családi esemény. 

Az előtérben a ruhafogas és a tárolószekrény csakúgy, mint a nappaliban a TV állvány és a komódok is mind a Hermon kézzel festett ajtókkal készültek.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ezt a gyöngyszemet másokkal is megoszthattuk!

Ha neked is tetszett a kézzel festett front és a gránit konyhapult, a Hermon konyhabútorok között további inspirációt meríthetsz.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára pult 

és mosogatótálca nélkül:

1.202.653 Ft + ÁFA

Konyhabútor kedvezményes ára pulttal 

és mosogató tálcával együtt:

750.000 Ft + ÁFA