Gránit konyhapulttal klasszikus konyha | Cliff konyhabútor

Gránit konyhapult vintage konyha - Cliff konyhabútor 20

Gránit konyhapulttal klasszikus konyhabútor
– klasszikus vintage stílusú konyha képek

Hangulatos, családias légkörben megalkotott álomkonyha. Gyönyörű gránit konyhapult ékesíti a kifinomult anyagválasztást. Kézzel festett konyhabútor ajtók, és tökéletes harmónia az előtérrel és a nappaliban levő bútorokkal.

konyhabútor és a lakás többi terének érdekessége, hogy az a kedves család, aki itt lakik saját maga álmodta meg azt a hangulatot, amelyik igazán rájuk jellemző. Nagyon örülünk neki, hogy ebben partnerre lelhettek bennünk! 

A magávalragadó külső mellett a praktikus elrendezés sem maradhat el. A gránit konyhapult nagyon időtálló, ahogyan a klasszikus és a vintage stílus is. A gyakori főzések, sütések alkalmával fontos, hogy minden kézre essen és ne fárasztó időtölés legyen, hanem olykor-olykor örömteli családi esemény. 

Az előtérben a ruhafogas és a tárolószekrény csakúgy, mint a nappaliban a TV állvány és a komódok is mind a Hermon kézzel festett ajtókkal készültek.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ezt a gyöngyszemet másokkal is megoszthattuk!

Ha neked is tetszett a kézzel festett front és a gránit konyhapult, a Hermon konyhabútorok között további inspirációt meríthetsz.

Széchényi logó