Gránit konyhapulttal vintage konyha | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Fehér konyhabútor

Gránit konyhapulttal vintage konyhabútor
- vintage stílusú konyha képek

Hangulatos, családias légkörben megalkotott álomkonyha. Gyönyörű gránit konyhapult ékesíti a kifinomult anyagválasztást. Kézzel festett konyhabútor ajtók, és tökéletes harmónia az előtérrel és a nappaliban levő bútorokkal.

konyhabútor és a lakás többi terének érdekessége, hogy az a kedves család, aki itt lakik saját maga álmodta meg azt a hangulatot, amelyik igazán rájuk jellemző. Nagyon örülünk neki, hogy ebben partnerre lelhettek bennünk! 

A magávalragadó külső mellett a praktikus elrendezés sem maradhat el. A gránit konyhapult nagyon időtálló, ahogyan a vintage stílus is. A gyakori főzések, sütések alkalmával fontos, hogy minden kézre essen és ne fárasztó időtölés legyen, hanem olykor-olykor örömteli családi esemény. 

Az előtérben a ruhafogas és a tárolószekrény csakúgy, mint a nappaliban a TV állvány és a komódok is mind Hermon kézzel festett ajtókkal készültek.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ezt a gyöngyszemet másokkal is megoszthattuk!

Ha neked is tetszett a kézzel festett front és a gránit konyhapult, a Hermon konyhabútorok között további inspirációt meríthetsz.

Videó lejátszása
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Ne vegyél konyhabútort, amíg ezt nem olvastad el!

Megjelent az ingyenes Cliff Online Konyha Magazin + Ajándék Konyhabútort keresők 27+1 pontja - ingyenesen letölthető PDF!