Vintage konyha | Hermon | Cliff konyhabútor

Különleges törődéssel tervezve

Mi teszi a családi étkezéseket igazán különlegessé?
A törődés, hogy odafigyelünk egymásra, a szeretet.

A Hermon konyhabútor különleges törődéssel lett nem csak megtervezve, de megalkotva is, hogy a lakásod dísze lehessen. Ahogyan az igazán értékes kapcsolatokban, úgy a konyhánál sem csak a külső számít. A tartós elkötelezettség alapja sokkal inkább, hogy milyen értéket, érzéseket tartalmaz a belső.

Vajon lehetne-e jobban egységet teremteni a megjelenés és a hasznosság között, mint egy vidám hangulatot árasztó Hermon konyhabútorral? A választ nem adhatjuk meg helyetted, de ha élőben meglátod, szerintem te is átérzed a különlegességét.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A klasszikus angol polgári otthonok eleganciáját idézi a Hermon konyhabútorcsalád. A finoman megmunkált frontokat a kézi festés teszi igazán egyedivé.

A klasszikus konyhabútor megoldások: a tálalópult, a térbe nyúló konyhasziget, vagy a tálalószekrény egy ráérősebb, nyugodtabb életstílus kellékei, a békebeli hangulatot idéző külső azonban a ma kihívásainak megfelelő belső kialakításokat takar. 
A modern vasalatoknak köszönhetően a Hermon konyhabútor család minden tekintetben megfelel egy modern család elvárásainak. A tökéletesen kihúzható és áttekinthető konyhafiókokat saját igényeink szerint kialakítható betétek osztják kisebb rekeszekre, beépíthető konyhagépeket pedig szekrényajtók mögé rejthetjük.

Hermon konyhafront

A Hermon konyhafront gyakran elegáns, kellemes hangulatú díszítőelemekkel van kombinálva. Értékközpontú és nemes megjelenést kölcsönözve a konyhának.

A kézzel festett felületben a törődés, a precíz megmunkálás és a minőségi anyaghasználat ölt testet.

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Inspirálódj a Hermon vintage konyhabútorodhoz

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.