cliff konyhak - konyhabútor

Klasszikus konyha | Honig | Cliff konyhabútor

A mesteremberek, ha valamit alkottak...

A mesteremberek, ha valamit alkottak az talán nem volt a leggyorsabb vagy a legmodernebb. A mesteremberek, ha valamit alkottak, akkor ők türelemmel, odafigyeléssel, kitartással, törődéssel kezelték művüket. A mesteremberek, ha valamit alkottak, az a legapróbb részletekig kidolgozott volt. Az ilyen művek nem csak magukért értékesek, hanem azért aki megálmodta, azért aki megalkotta és azért aki használni fogja.

Egyedi és különlegesen időtálló megjelenésével a Honig konyha egészen addig nincsen készen, amíg otthonra nem lelt.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Minőségi klasszikus konyhacsalád

Gazdag formaválasztékkal, aprólékosan kidolgozott részletekkel a békés, nyugodt vidéki élet hangulatát idézi a klasszikus HONIG konyhabútor.

A tradicionális megjelenés mögött az ergonómiailag átgondolt elemválaszték és korszerű vasalatok fedezhetők fel a HONIG konyhabútorokban.
A régi mesterektől átvett esztétikus megoldások kiemelik a fa szépségét, könnyítik a konyhai munkát.

Honig konyhafront

A Honig konyhafront a törődéssel megmunkált kiegészítőkkel, egyedi üveg díszítéssel és hangulatos világítással, pilaszterekkel, fababákkal, egyedi tányártartós elemmel , vidékies borospincéket idéző palacktartós elemmel dél-olaszos hangulattal tölti be a teret.

A családias, meghitt terek kedvelőinek érdemes a lehetséges választások között megemlíteni.

Honig klasszikus konyhabútor | konyha képek

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

28 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA