cliff konyhak - konyhabútor

Modern | Ivonne
Cliff konyhabútor

IVONNE

Fogantyú nélküli, letisztult, elegáns megjelenés!

Az Ivonne konyhabútor világos de akár sötét színben, az ajtófrontok rejtett fogantyú rendszere, a nyomásra nyíló szekrényajtók tiszta átlátható felületet teremtenek. A front és korpusz kiképzésének köszönhetően mellőzhetjük a külső fogantyú használatát. Az egységes festett homogén felületet kombinálhatjuk furnérozott belsőkkel kiegészítőkkel, melyek igazán feldobják a konyhabútor összképét. 

Az Ivonne konyhabútorcsalád a formavilágának köszönhetően elegáns, enyhén minimalista de mégis otthonos. A felületek kombinációja pedig teljes egységet és szemet gyönyörködtető látványt biztosít.

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban több különböző megvalósult Ivonne konyhabútort mutatunk meg:

Teljes elegancia

Különleges színvilág

Könnyed megoldás

Elegáns harmónia

Ivonne konyhafront

Az Ivonne konyhafront a Cliff modern kollekció büszkesége. Általában világos színvilágban fafurnéros kiegészítőkkel kerül megvalósításra.

Apró érdekességként megemlítendő; az Ivonne konyhafrontunk első megrendelőjének keresztnevéről kapta az elnevezését. 

 

A teljes körű szaktanácsadás és árajánlat ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Modern Konyhabútor típusainkat

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA