Ivonne új köntösben

Sokszor keresnek meg bennünket egyedi kérésekkel, ám ez esetben tényleg valami újdonságot kellett elkészítenünk, mely meghatározta az Ivonne konyhabútor gyártásunkat.

A kedves ügyfél már régóta ismerte az általunk gyártott konyhabútorokat, így került az igazán különleges, korpuszfogantyús Ivonne konyhabútorunk kiválasztásra. Amelyet addig csakis festett kivitelben lehetett kapni, ugyanis a furnéros Ivonne ajtófront gyártását még a konyhafront korai éveiben leállítottuk.

Tudta?
Az Ivonne konyhabútor az els
ő ügyfeléről kapta a nevét.

Az ügyfelünk viszont kész tervekkel és elképzeléssel állt elénk, így miután lehetőséget láttunk benne, kénytelenek voltunk a konyhafrontunkat újragondolni és elvállaltuk a kihívást. A gyártási technológia meghatározása után legyártottuk a konyhabútort, mely több aspektusában is igazán különleges.

A sötét dió furnéros Ivonne futószálliránnyal került legyártásra, így a fa mintázata teljesen folytonólagos, gyönyörű és különleges hatást keltve ezzel. Eme felület a kék színű festett kamraszekrényekkel teljes kontrasztba kerülnek.

A munkapult sötét felülete a konyhabútor jobb illetve bal oldalán és annak tetején is megtalálható; ezzel egy egész keretet alkot a bútornak. Ám ez még mindig nem minden.

Ugyanis az ügyfél a saját leleményessége okán megalkotott egy “falmélyedést” amelybe a képen látható bal oldali konyhabútor elemsor került beépítésre. Mindez pedig két LED sorral van megvilágítva, ami funkcionalitásban és designban is növeli a konyhabútor összképét. Ugyanis az ügyfél a saját leleményessége okán megalkotott egy “falmélyedést” amelybe a képen látható bal oldali konyhabútor elemsor került beépítésre. Mindez pedig két LED sorral van megvilágítva, ami funkcionalitásban és designban is növeli a konyhabútor összképét.

A kedves ügyfél elégedettségében a következőket írta:
“Nagyon várom már, hogy holnap reggel napfényben is lássam, szerintem ilyen konyhája senkinek nincs az egész Unióban :)”

Széchényi logó