Klasszikus konyha | Emily | Cliff konyhabútor

Klasszikus konyha - Emily fehér - Cliff konyhabútor 3
Klasszikus konyha - Emily konyha- Cliff konyhabútor 3

Emily klasszikus konyha

Az Emily konyhabútor ívelt elemekkel rendelkezik. A variációs lehetőségek természetesen itt is szinte határtalanok. A klasszikus konyha kiváló választás a családias, meghitt hangulat kedvelőinek. Az Emily konyhabútorokhoz az egyik legkedveltebb szín a fehér, de lentebb megtekinthető a konyhafront 14 színvariációja.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

Az ívelt elemek nagyon jól öszeillenek az üveg berakásokkal, amelyet a polcok belső világítása a családi vacsoráknál nagyon hangulatossá tehet.

A fogantyúk a kisebb megoldásoktól egészen a szélesebb változatokig lehet kísérletezni. A végén a lényeg, hogy egy egységes, hosszú évekre időtálló klasszikus konyha álljon az otthonokban.

Az Emily bútorcsalád akár vintage hangulatú konyhaként is megállja a helyét. Ehhez ispirációt a vintage konyha oldalon taláhattok a konyhabútorok között, vagy a konyha képek között több 100 egyedi lakásfotó vár rátok.

Emily konyhafront - klasszikus konyha

Az ívelt belső díszítések szépen egységet képeznek a díszített vagy egyszerűbb üvegfelületekkel is. A tervezés egyik alapja a megfelelő konyhafront kiválasztása. Ehhez további segítséget az ingyenes Cliff online konyha magazinban találhattok.

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Inspirálódj az Emily Klasszikus konyhabútorodhoz

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.