Klasszikus konyhabútor | Jaffa | Cliff konyhabútor

Klasszikus konyhabútor - Jaffa fehér konyha - Cliff konyhabútor 2
Klasszikus konyhabútor - Jaffa fehér konyha - Cliff konyhabútor 3
Klasszikus konyhabútor - Jaffa fehér konyha - Cliff konyhabútor 1

Jaffa klasszikus konyhabútor

Kedveled a stílusos eleganciát és szeretnéd, hogy a konyhabútorod akár évtizedek múlva se menjen ki a divatból? A klasszikus konyhák között biztosan megtalálod a neked tetsző modellt.

A Jaffa konyhabútor az Emily konyhafronthoz hasonlóan ívelt fronttal rendelkezik. Az üveg és fa egységéhez remekül illik a gránit pult. A  fehér szín mellett természetesen rengeteg lehetőség van. Így mindenki megtalálhatja az izlésének megfelelőt. Erről a Cliff Online Konyha Magazinban részletesen is írtunk.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A Jaffa konyhafrontnál szinte lehetetlen olyan összeállítást találni, ami legalább kis mértékben ne emlékeztetne a vidékies vagy vintage konyha hangulatára.

Ezért ennél a konyhafrontnál is a megvalósítás az elképzeléseken és az igényeken múlik. Ehhez pedig további támogatást nyújtunk a lenti fotókkal vagy a konyha képek menüpont alatt, ahol több száz Cliff konyhafotó vár rátok.

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Inspirálódj a Jaffa klasszikus konyhabútorodhoz

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.