Konyha képek - Vintage és Modern konyha | Cliff konyhabútor

Több kedves Cliff konyhabútor tulajdonos segített minket abban, hogy lehetőséget adjunk nektek, hogy az általuk megálmodott remekművekből a bemutatott konyha képek segítségével inspirációt meríthessetek. Jó tervezgetést! Amint lesznek újabb lakásfotózások, folyamatosan frissítjük a galériát!

Lakásfotózások Cliff konyha tulajdonosoknál - Konyha képek

Gyönyörű fehér konyhabútor képek - König konyhabútor

Érdemes megnézni milyen egyedien lettek összeillesztve a konyha elemei a hétköznapokban felmerülő igényekhez... ... Az U alakot itt egy győnyörű előkészítő és tálalófelület teszi teljessé, ami a fehér konyhabútor által alkotott teret még tágasabbnak, szellősebbnek láttatja.
Legújabb

Gránit konyhapulttal vintage konyha képek

Hangulatos, családias légkörben megalkotott álomkonyha. Gyönyörű gránit konyhapult ékesíti a kifinomult anyagválasztást. Kézzel festett konyhabútor ajtók, és tökéletes harmónia az előtérrel és a nappaliban levő bútorokkal is. Igazi gyöngyszem.
Legújabb

Vidéki stílusú konyha képek - König konyhabútor

Egyedi megoldások, vintage hangulat és családias légkör. A König Prémium konyhabútor időtálló megjelenésével, rengeteg tárolási lehetőségével és válaszható funkcióival maximálisan kiszolgálja a modern igényeket.

L alakú konyha - Palace White modern konyha képek

A Place White konyhabútor kiváló megoldás kisebb terű lakásokba is, ahol a praktikus elrendezés és a tágasság érzetét elősegítő fehér színvilág kölcsönhatásában zseniális megoldások születhetnek. A képeken látható egyedi tervezésű konyha az előtérben gardróbszekrénnyel és további tárolókkal is kiegészült, hogy a lakásnak egységes hangulatot kölcsönözzön.

Sarokkonyha - Larisz konyha képek

Ennek a konyhabútornak a különlegessége abban rejlik, hogy a front kialakítása teljesen a lakás megjelenéséhez lett igazítva. Tágas, világos terű és vidám hangulatú konyha.

U alakú konyha - Shalem vintage konyha képek

A képeken látható elegáns környezetbe varázsolt Shalem konyhabútor minden részletét a legkiválóbb tervezőink készítették, hogy hosszú évekig egy kedves család otthonát ékesítse.

Jaffa klasszikus amerikai konyha képek

A kifinomult elegancia egyik képviselője az ívelt hatású fronttal és enyhe klasszikus kialakítással gazdagított Jaffa konyhabútor.

Hermon kézzel festett G alakú konyha képek

A kézzel festett Hermon Vintage konyhabútor egy egyedi kialakítása tekinthető meg a képeken.

Vintage fehér konyha képek

Magas minőségű fehér konyhabútor vintage stílusban. Fekete munkapult, aranyszínű fogantyúk. A konyha félsziget remek tárolási lehetőséget kínál. Praktikus és átgondolt helykihasználással.

Shalem Luxus konyha képek

Hatalmas térben családias hangulatot teremt a Shalem Luxus konyhabútor. A tervezés nem csak a konyhabútor kialakítását fedte le, a környező terekkel is csodálatos összhang lett kialakítva.

König skandináv konyha képek

Hatalmas térben a megfelelő külső fény beengedése igazán letisztult és kellemes hangulatot kölcsönöz a König konyhabútorcsalád letisztult eleganciájához.

Soproni Cliff Konyhastúdió fotózás - Konyha képek

Egysoros vintage konyha képek

Kézi festésű Hermon konyhabútor Gránit konyhapulttal és magas minőségű kiegészítőkkel a soproni Cliff konyhastúdióban látható és kipróbálható.

König vintage álomkonyha képek

A König Vintage konyhabútor a soproni Cliff konyhastúdió egyik különlegessége. Több vendégünk volt, akik őmiatta tiszteltek meg minket látogatásukkal.

Egyedi vintage konyhabútor képek

A soproni Cliff konyhastúdióból természetesen a Shalem konyhabútor sem hiányozhat. Egyedi kialakítás, a csempe és a konyhapult egysége mellett a kiegészítők harmonikus elrendezésre is odafigyeltünk, hogy minden kedves vendégünk gyönyörködhessen a Cliff konyhabútorokban.
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Ne vegyél konyhabútort, amíg ezt nem olvastad el!

Megjelent az ingyenes Cliff Online Konyha Magazin + Ajándék Konyhabútort keresők 27+1 pontja - ingyenesen letölthető PDF!

Konyhagépek, partnereink:

Scroll to Top

Konyhakiállítás 2019

Mi ott leszünk élőben gyönyörű konyhabútorokkal! Gyere és találkozzunk személyesen! ;)