Gyártási folyamat | Cliff Konyhabútor

Hogyan készülnek a szebbnél szebb konyhabútorok? Tervezéskonyhabútor gyártás és megvalósítás a Cliff konyháknál!

Hogyan készülnek a Cliff konyhabútorok?

Az egykori kisipari vállalkozás ma egy 2.000 m2-es nyugat-magyarországi üzemcsarnokkal rendelkezik, ahol a legújabb technológia mellett szakértő asztalos mesterek  keze munkájával 21. századi gyártósoron készülnek a konyhabútorok. 

A folyamatos fejlesztés a stílus területén is megjelenik: rengeteg klasszikus, vintage és modern front között válogathatunk. Minden konyhatípus prémium minőségű anyagokból készül, legkorszerűbb bútoripari vasalatokkal, pántokkal, kiegészítő elemekkel felszerelve. 

A festés, lakkozás festőműhelyünkben hagyományos módszerrel – alapozás, csiszolás, lakkozás – és a legmodernebb lakkozási technológiával készül. Természetesen magas minőségű alapanyagokkal, hozzáértő szakemberekkel.

A Cliff konyhabútorok gyártásánál a high tech technológia és a kézi munka egyszerre van jelen a folyamatoknál. A konyhabútorok, frontok 100%-ban üzemünkben készülnek, egyedi marógépek CNC megmunkálóközpontok, automatizált felületkezelő rendszer segítik a bútorkészítési műveleteket.

Asztalosmesterek, munkájára igényes precíz kollégák szerelik össze mindezekeet, hogy a korpuszok összeállítása is a legnagyobb szakmai hozzáértéssel történjen.

Tudjuk, hogy minden apróság, minden részlet fontos. A konyhabútorok tervezésekor arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű vasalatokat, pántokat, munkapultokat és különböző konyhai gépgyártók magas minőségű termékeit használjuk. 

Tervezéskor figyelemmel kisérjük a legújabb trendeket és ehhez illesztjük a gyártási technológiánkat.

“Amikor 25 évvel ezelőtt megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, nem gondoltuk, hogy ma ilyen prémium konyhabútor választékot tudunk kínálni Önöknek!

Büszkeséggel tölt el a mögöttünk álló néhány évtized és állunk elébe a jövő kihívásainak, de a legnagyobb öröm, hogy láthatjuk bútorainkat országszerte az Önök otthonában!”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos