Konyhabútorok | Cliff

Hogyan lesz egy ötletből álomkonyha?

Hogyan készülnek a Cliff konyhabútorok?

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

A Cliff konyhastúdióban folytatódik

Az elképzeléseidet és igényeidet szakképzett tanácsokkal támogatjuk. A tervezést és a rajzolást pedig személyes tanácsadód fogja számodra elvégezni, hogy a folyamat a legkényelmesebb és legeredményesebb lehessen számodra.

A magas minőséget a Cliff bútorgyár garantálja

A Cliff konyhastúdióban rendelt bútorok mindegyike garantáltan a Cliff bútorgyárban készül. Ezért nem csak a minőségi követelmények tarthatóak a teljes folyamaton keresztül magasan, de megvalósítás ideje is jelentősen csökken.

Szakképzett beépítés, tiszta munka

Amikor a részek egésszé válnak. Nem csak a konyhabútor elemek, de a konyhagépek beépítésére is szakképzett és tapasztalt csapattal állunk a rendelkezésedre. A munka végezte után pedig a tisztaság nem csak neked fontos, hanem nekünk is, hogy egyből élvezhesd, amire már vártál – az új konyhádat!

... és nálad válik teljessé

Azáltal, ahogyan megtöltöd élettel, ahogyan megírod benne a saját történetedet, úgy lesz a konyha igazán késszé.

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A Cliff Konyhabútor specialitása

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

König konyhabútorok

Könnyed skandináv luxus, ellenállhatatlan, élettel telt terek, amiket te is az otthonodba vihetsz. Ma már ez nem csak a királyok kiváltsága!

Coral konyhabútorok

Amikor a vintage konyhák már sokak szívét meghódították, egy igazi gyöngyszem került elő…

Shalem konyhabútorok

Gyertyafény, kellemes zene és a jó társaság. A konyha nem csak a főzés, de közös emlékek színhelye. Teremtsd meg a környezetet életed filmjéhez!

Hermon konyhabútorok

A kézzel festett Hermon konyhabútor különleges törődéssel lett nem csak megtervezve, de megalkotva is, hogy a lakásod dísze lehessen.

Cornerstone konyhabútorok

A Cornerstone egy igazán stabil kiindulási alapot ad a legkifinomultabb ízlésnek megfelelő konyhabútorokhoz is. A Vintage stílus nemes képviselője …

Manhattan konyhabútorok

A Manhattan konyhafront gyakran modern stílusú konyhákhoz is alkalmazzák. De mint vintage konyha nagy lehetőségek vannak benne. 

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

Carmel konyhabútorok

A modern megoldások sokszínűsége, határtalan lehetőségek és a kihagyhatatlan elegancia. 

Palace konyhabútorok

Amikor a hasznosság és az elegáns megjelenés egymást nem elnyomják, hanem segítik. Az ésszerű elhelyezés és az új lehetőségek kipróbálása pedig igazán egy térben megjelenik …

Optima konyhabútorok

Nyugalmat árasztó rend. Optimálisra fejlesztett tárolási lehetőségek. Hogy a konyha valóban a “nyugalom szigete” lehessen.

Ivonne konyhabútorok

Az Ivonne különlegessége, hogy a fogantyúk helyén a frontban süllyesztés van, ami igazán letisztult, elegáns megjelenést ad a konyhának. 

President konyhabútorok

Az egyedi Cliff fejlesztésről a 2006-os Pannon Design vásáron egyik külföldi megfigyelő így nyilatkozott: „Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen modern, jövőbemutató konyha.”

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

Honig konyhabútorok

A mesteremberek, ha valamit alkottak, akkor ők türelemmel, odafigyeléssel, kitartással, törődéssel kezelték művüket. A mesteremberek, ha valamit alkottak, az a legapróbb részletekig kidolgozott volt.

Anna konyhabútorok

Az éveken át tartó hűséges törődés. Együtt lenni a nehéz időkben és a szép időkben. Az igazi értékek nem csak a múltból merítenek erőt, de a jövő is igazán különleges számukra.

Opera konyhabútorok

Az Opera letisztult, kellemes hangulatából lett ihlet merítve. Az értékállóság és az egyedi stílus kedvelőinek előszeretettel ajánljuk figyelmébe. 

Emily konyhabútorok

Az Emily konyhabútor ívelt elemekkel rendelkezik. A variációs lehetőségek természetesen itt is szinte határtalanok. A klasszikus konyha kiváló válaztás a családias, meghitt hangulat kedvelőinek.

Jaffa konyhabútorok

Kedveled a stílusos eleganciát és szeretnéd, hogy a konyhabútorod akár évtizedek múlva se menjen ki a divatból? A klasszikus konyhák között biztosan megtalálod a neked tetsző modellt.