Konyhabútorok | Cliff

Hogyan lesz egy ötletből álomkonyha?

Hogyan készülnek a Cliff konyhabútorok?

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

A Cliff konyhastúdióban folytatódik

Az elképzelésidet és igényeidet szakképzett tanácsokkal támogatjuk. A tervezést és a rajzolást pedig személyes tanácsadód fogja számodra elvégezni, hogy a folyamat a legkényelmesebb és legeredményesebb lehessen számodra.

A magas minőséget a Cliff bútorgyár garantálja

A Cliff konyhastúdióban rendelt bútorok mindegyike garantáltan a Cliff bútorgyárban készül. Ezért nem csak a minőségi követelmények tarthatóak a teljesen folyamaton keresztül magasan, de megvalósítás ideje is jelentősen csökken. Hogy a lehető leghamarabb kerülhessen álmaid konyhája az otthonodba.

Szakképzett beépítés, tiszta munka

Amikor a részek egésszé válnak. Nem csak a konyhabútor elemek, de a konyhagépek beépítésére is szakképzett és tapasztalt csapattal állunk a rendelkezésedre. A munka végezte után pedig a tisztaság nem csak neked fontos, hanem nekünk is, hogy egyből élvezhesd, amire már vártál – az új konyhádat!

... és nálad válik teljessé

Azáltal, ahogyan megtöltöd élettel, ahogyan megírod benne a saját történetedet, úgy lesz a konyha igazán késszé.

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A Cliff Konyhabútor specialitása

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

König konyhabútorok

Könnyed skandináv luxus, ellenállhatatlan, élettel telt terek, amiket te is az otthonodba vihetsz. Ma már ez nem csak a királyok kiváltsága!

Shalem konyhabútorok

Gyertyafény, kellemes zene és a jó társaság. A konyha nem csak a főzés, de közös emlékek színhelye. Teremtsd meg a környezetet életed filmjéhez!

Hermon konyhabútorok

A kézzel festett Hermon konyhabútor különleges törődéssel lett nem csak megtervezve, de megalkotva is, hogy a lakásod dísze lehessen.

Cornerstone konyhabútorok

A Cornerstone egy igazán stabil kiindulási alapot ad a legkifinomultabb ízlésnek megfelelő konyhabútorokhoz is. A Vintage stílus nemes képviselője …

Manhattan konyhabútorok

A Manhattan konyhafront gyakran modern stílusú konyhákhoz is alkalmazzák. De mint vintage konyha nagy lehetőségek vannak benne. 

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

Carmel konyhabútorok

A modern megoldások sokszínűsége, határtalan lehetőségek és a kihagyhatatlan elegancia. 

Palace konyhabútorok

Amikor a hasznosság és az elegáns megjelenés egymást nem elnyomják, hanem segítik. Az ésszerű elhelyezés és az új lehetőségek kipróbálása pedig igazán egy térben megjelenik …

Optima konyhabútorok

Nyugalmat árasztó rend. Optimálisra fejlesztett tárolási lehetőségek. Hogy a konyha valóban a “nyugalom szigete” lehessen.

Ivonne konyhabútorok

Az Ivonne különlegessége, hogy a fogantyúk helyén a frontban süllyesztés van, ami kicsit hasonlít az Optima konyhafrontnál látott megoldásra. 

President konyhabútorok

Az egyedi Cliff fejlesztésről a 2006-os Pannon Design vásáron egyik külföldi megfigyelő így nyilatkozott: „Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen modern, jövőbemutató konyha.”

Magyar Gyártmány, Magas Minőség

Honig konyhabútorok

A mesteremberek, ha valamit alkottak, akkor ők türelemmel, odafigyeléssel, kitartással, törődéssel kezelték művüket. A mesteremberek, ha valamit alkottak, az a legapróbb részletekig kidolgozott volt.

Anna konyhabútorok

Az éveken át tartó hűséges törődés. Együtt lenni a nehéz időkben és a szép időkben. Az igazi értékek nem csak a múltból merítenek erőt, de a jövő is igazán különleges számukra.

Opera konyhabútorok

Az Opera letisztult, kellemes hangulatából lett ihlet merítve. Az értékállóság és a divat helyett inkább az egyedi stílus kedvelőinek előszeretettel ajánljuk figyelmébe. 

Emily konyhabútorok

Az Emily konyhabútor ívelt elemekkel rendelkezik. A variációs lehetőségek természetesen itt is szinte határtalanok. A klasszikus konyha kiváló válaztás a családias, meghitt hangulat kedvelőinek.

Jaffa konyhabútorok

Kedveled a stílusos eleganciát és szeretnéd, hogy a konyhabútorod akár évtizedek múlva se menjen ki a divatból? A klasszikus konyhák között biztosan megtalálod a neked tetsző modellt.

Ne vegyél konyhabútort, amíg ezt nem olvastad el!

Megjelent az ingyenes Cliff Online Konyha Magazin + Ajándék Konyhabútort keresők 27+1 pontja - ingyenesen letölthető PDF!