Konyhabútor ajtók | Konyhafrontok | Cliff konyhabútor

Konyhabútor ajtók - házaspár választása - Cliff konyhabútor

Az egyik legizgalmasabb rész a konyhabútor ajtók kiválasztása.

Azonos választás, eltérő eredmény? A különböző konyhabútor ajtók széles színválasztékban és rengeteg kiegészítővel rendelhetőek, így minden konyha igazán egyedi lehet. Ezért is lehet nagyon izgalmas a konyhafront kiválasztása.

Számtalan variációs lehetőség

A konyhabútor ajtók (frontok) megadják a konyha alapját, de ezt követően is rendkívül sokszínűen variálható és változtatható a megjelenés. A fogantyúkkal, színekkel, de az üveg vagy más anyagból készült kiegészítők is remekül adnak egyedi hangulatot a konyhának.

Válaszd ki online, próbáld ki élőben! - konyhabútor ajtók

Vintage, modern vagy klasszikus konyhabútor ajtó?

Legnépszerűbb konyhabútor ajtók | Cliff konyhastúdió

A mellékelt képeken a hangulat remekül megragadható, ami az előző fejezetben már felvezetésre került.

Ha közelebbről is szeretnéd megismerni a sokoldalú lehetőségeidet: mindegyik fronttípus és szín is élőben megtekinthető és kézben fogható a Cliff konyhastúdióban.

Vintage konyhafrontok

König konyhafront - konyhabútor ajtók

A König konyhafront az egyik legkedveltebb Cliff klasszikus. Legtöbbször a letisztult és könnyed, vidám hangulatot árasztó fehér színben kerül kiválasztásra. Ez mellett természetesen rengeteg lehetőség van a konyhabútor ajtók és színek között.

A fogantyúk, konyhapult, csap és a mosdómedence csodás kombinációival egyedi remekművek jöhetnek létre.

Shalem konyhafront - konyhabútor ajtók

Amikor a Shalem konyhafrontot önmagában nézzük nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit tartalmaz. Ezért is érdemes az inspiráló képeket nézegetni, hiszen az igazi személyiség konkrét példákon keresztül mutatkozik meg az emberek között is.

A vidékies, elegáns értékmegőrzés remekül harmonizál a modern, fiatalos megoldásokkal.

Hermon konyhafront - konyhabútor ajtók

A Hermon konyhabútor ajtókgyakran elegáns, kellemes hangulatú díszítőelemekkel vannak kombinálva. Értékközpontú és nemes megjelenést kölcsönözve a konyhának.

A kézzel festett felületben a törődés, a precíz megmunkálás és a minőségi anyaghasználat ölt testet.

Cornerstone konyhafront - konyhabútor ajtók

A Cornerstone konyhabútor ajtók letisztult megjelenésével egyúttal megállja a helyét a modern és a vintage stílusú konyhabútorok megalkotásánál is. Rendkívül széles színválasztékkel rendelkezik a legkreatívabbak elképzelésihez is igazodva.

Manhattan konyhafront - konyhabútor ajtók

A front széles színválasztékkal rendelkezik. A kiegészítők kiválasztásával modern vagy vintage konyha is kialakítható. Ez a fronttípus az egyedi belső elválasztások miatt nagyon népszerű. Letisztult és nem túldíszített, de van benne egy kis csavar és egyediség.

Manhattan furnérozott konyhafront

Modern konyhafrontok

Carmel konyhafront - konyhabútor ajtók

A Carmel konyhabútor ajtók az egyik legelterjedtebb modern megoldás a 21. századi konyhákban. Letisztult, szabályos vonalvezetésű. Hatalmas színválasztékban és kiegészítő kombinációs lehetőségekkel.

Ezt a frontot különösen a modern konyhák szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe.

Carmel furnérozott konyhafront

Palace konyhafront - konyhabútor ajtók

A Palace konyhafront egyértelmű cáfolata annak, hogy unalmassá válna a konyha a modern felületektől. A furnérozott megoldások mellett az egyszerű színválasztékkal is fiatalos, dinamikus hatás érhető el, pont mint amilyen sokszor a városi élet is.

Palace furnérozott konyhafront

Optima konyhafront - konyhabútor ajtók

Az Optima konyhabútor ajtókkal alkotható letisztult megjelenésű modern konyhák különlegessége, hogy nem szükséges hozzá külön fogantyú, hiszen az már a front részét képezve, alig észrevehető módon bújik meg a frontba ágyazódva.

Klasszikus konyhafrontok

Honig konyhafront - konyhabútor ajtók

A Honig konyhafront a törődéssel megmunkált kiegészítőkkel, egyedi üveg díszítéssel és hangulatos világítással, pilaszterekkel, fababákkal, egyedi tányártartós elemmel , vidékies borospincéket idéző palacktartós elemmel dél-olaszos hangulattal tölti be a teret.

A családias, meghitt terek kedvelőinek érdemes a lehetséges választások között megemlíteni.

Anna konyhafront - konyhabútor ajtók

Elegáns klasszikus stílus, mely egyaránt  illik az angol kastélyok kazettás falburkolatos hangulatához és a polgári klasszikus stílusban berendezett lakásokba, családi házakba. Egyedien mart vilagitastakaró, pilaszter, front azonos fűszertartók, üveges tőrtajtós végzárók a klasszikus stílus fontos elemei, melyek teljes harmóniát ad e stílus kedvelőinek.

Opera konyhafront - konyhabútor ajtók

Az Opera klasszikus kialakítású konyhabútor ajtók elegáns, letisztult megjelenést kölcsönöz a konyháknak. A tekintélyt közlő megjelenés kiegészül a modern eleganciával. Különleges és személyre szabott összeállításokkal rengeteg lehetőséget tartalmaz.

Emily konyhafront - konyhabútor ajtók

Az ívelt belső díszítések szépen egységet képeznek a díszített vagy egyszerűbb üvegfelületekkel is. A tervezés egyik alapja a megfelelő konyhafront kiválasztása. 

Összefoglalva - Konyhabútor ajtók

A megfelelő bútorfront kiválasztása rendkívül jelentős és fontos feladat. Érdemes körültekintéssel eljárni és lehetőség szerint élőben is megnézni a választott típust.

Most, hogy a gyémántok között szemezgettünk, a csiszolás előtt a következő részben megnézheted, hogy milyen különféle láncokra fűzheted fel a nemes anyagokat. Vagyis a kiválasztott hangulat és front milyen formában bontakoztatható ki?

Az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban még több érdekes és hasznos cikket olvashatsz. Rengeteg inspiráló képpel.
Tovább a Magazinra >>

Többet ér egyetlen tökéletesen csiszolt gyémánt, mint egy zsákra való hibás kő.

Erin Morgenstern
A konyhatervezés olyan, mint a gyémántcsiszolás

Ne vegyél konyhabútort, amíg ezt nem olvastad el!

Megjelent az ingyenes Cliff Online Konyha Magazin + Ajándék Konyhabútort keresők 27+1 pontja - ingyenesen letölthető PDF!