Cliff gyári bemutatóterem | Konyhastúdió Sopron

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Cliff konyhabútor
  • 25 év tapasztalat
  • Modern megoldások
  • Naprakész szakértők
  • Garancia és biztonság
Cliff gyári bemutatóterem - Konyhastúdió Sopron

Minden segítséget megadunk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhasd.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Kiegészítők és konyhagépek a Cliff gyári bemutatóteremben

Mert a belső is számít…

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani soproni konyhastúdiónkban, de naprakész tanácsokkal segíthessünk.

3D-s konyha látványtervek

3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod, amikor elkészül.

6 egyedi konyhabútort láthatsz a konyha stúdióban teljes felszereltséggel. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 

A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Minden anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk a soproni Cliff konyhastúdióban, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

Videó lejátszása

Fenntartott parkoló, ajándék kávé és odafigyelés

Hogyan juthatsz el a soproni Cliff gyári bemutatóterembe?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  8:00  – 17:00
Kedd:  8:00  – 17:00
Szerda:  11:00  – 19:00
Csütörtök:  8:00  – 17:00
Péntek:  8:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím :  9400 Sopron,
II. Rákóczi Ferenc utca 9.
Telefonszám : 
+36 99 312 368
+36 30 836 2890
Email cím:
bozsanovics.gabor@cliff.hu

Fenntartott parkoló

2 fenntartott és ingyenes parkolóhellyel várunk titeket közvetlenül a konyhastúdió bejárata előtt. Az álomkonyhátokhoz vezető út még zökkenőmentesebb és kényelmesebb lesz így.

Vedd kezedbe az irányítást és 

Valósítsd meg az álmodat

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Konyhastúdiónk tervezői csapata személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“A konyhabútorok tervezése és gyártása számomra nem munka hanem már több, mint 25 éve tartó hivatás. Minden nap örömöt ad számomra, hogy tudom minden konyha, ami kikerül a kezünkből, egy-egy család életét teszi könnyebbé és szebbé.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Cliff konyhakollekciók

Széleskörű frontválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.