cliff konyhak - konyhabútor

Cliff Konyhastúdió | Sopron

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Cliff konyhabútor
Cliff gyári bemutatóterem - Konyhastúdió Sopron

Minden segítséget megadunk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhasd.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Kiegészítők és konyhagépek a Cliff gyári bemutatóteremben

Mert a belső is számít…

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani soproni konyhastúdiónkban, de naprakész tanácsokkal segíthessünk.

3D-s konyha látványtervek

3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod, amikor elkészül.

6 egyedi konyhabútort láthatsz a konyha stúdióban teljes felszereltséggel. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 

A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Minden anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk a soproni Cliff konyhastúdióban, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

Videó lejátszása

Fenntartott parkoló, ajándék kávé és odafigyelés

Hogyan juthatsz el a soproni Cliff gyári bemutatóterembe?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  8:00  – 17:00
Kedd:  8:00  – 17:00
Szerda:  11:00  – 19:00
Csütörtök:  8:00  – 17:00
Péntek:  8:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím9400 Sopron,
II. Rákóczi Ferenc utca 9.
Telefonszám : 
+36 99 312 368
+36 30 836 2890
Üzletvezető : Bozsanovics Gábor
Email: 
bozsanovics.gabor@cliff.hu

Fenntartott parkoló

1 fenntartott és ingyenes parkolóhellyel várunk titeket közvetlenül a konyhastúdió bejárata előtt. Az álomkonyhátokhoz vezető út még zökkenőmentesebb és kényelmesebb lesz így.

Vedd kezedbe az irányítást és 

Valósítsd meg az álmodat

Több mint 25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Konyhastúdiónk tervezői csapata személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Cliff konyhakollekciók

Széleskörű frontválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

Hol hallhattál már a Cliff Konyhákról?

konyha-furdo-katalogus-logo-cliff-konyha.png
csaladbarat-munkahely-2019-logo-cliff-konyha.png
“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat. Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd. Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz."
ivonne-cliff-modern-konyhabutor.jpg
Stubenvoll András
Alapító, tulajdonos - Cliff Konyhák Kft
Scroll to Top