cliff konyhak - konyhabútor

Cliff Konyhastúdió | Sopron

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

Cliff konyhabútor
Cliff Konyhastúdió Sopron

Minden segítséget megadunk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhasd.

Kiegészítők és konyhagépek a Cliff bemutatóteremben

Mert a belső is számít…

A modern konyhagépek választéka rendkívül sokszínű és rengeteg lehetőséget tartalmaz. Ezért tartjuk szem előtt, hogy ne csak a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani konyhastúdiónkban, de naprakész tanácsokkal is segíthessünk.

3D-s konyha látványtervek

3D-s látványtervekkel segítünk neked abban, hogy már a tervezési időszakban könnyen elképzelhesd, milyen lesz a konyhabútorod, amikor elkészül.

5 egyedi konyhabútort láthatsz a konyha stúdióban teljes felszereltséggel. A neked tetsző ajtófrontokat a kezedben foghatod, összehasonlíthatod és könnyen kiválaszthatod, amelyik neked a legjobban tetszik. 

A gránitpult és a márvány nem csak az újságból néz rád hívogatóan. Rengeteg anyagmintát személyesen tapinthatsz és láthatsz. Minden segítséget megadunk a budapesti Cliff konyhastúdióban, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

5/5

Hogyan juthatsz el a soproni Cliff konyhastúdióba?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  9:00 – 17:00
Kedd:  9:00 – 17:00
Szerda:  9:00 – 17:00
Csütörtök:  11.00 – 19:00
Péntek:  9:00 – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: zárva 

Elérhetőségünk

Cím:  9400 Sopron, Rákóczi Ferenc utca 8
Telefonszám: 
+36 30 836 2890
Email cím:
bozsanovics.gabor@cliff.hu

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Több mint 25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Konyhastúdiónk tervezői csapata személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.

Cliff Konyhastúdió Sopron

Gyönyörű konyhák, egyedi megoldások

“Amikor 25 évvel ezelőtt megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, nem gondoltuk, hogy ma ilyen prémium konyhabútor választékot tudunk kínálni Önöknek!

Büszkeséggel tölt el a mögöttünk álló néhány évtized és állunk elébe a jövő kihívásainak, de a legnagyobb öröm, hogy láthatjuk bútorainkat országszerte az Önök otthonában!

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos
Scroll to Top