Luxus konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – Luxus konyha

Shalem Luxus vintage konyhabútor
- Luxus konyha képek

A luxus konyha egyik sajátossága a részletekre való odafigyelés. Konyhabútorok esetén a legnagyobb luxus a praktikus használhatóság, mert ebben az esetben lesz a hétköznapi használat könnyű.

A megjelenést tekintve a képeken látható Cliff Shalem konyhabútor fehér színű megjelenése letisztult és elegáns megjelenésű.

Mivel a konyhába kevés fény árad be, ezért fontos volt a világítás és a világító testek szakszerű kiválasztása. Praktikus és szép megoldás kellett, ezért a konyha megvilágítása központi szerepet kapott az egységes kép megalkotásában.

A luxus konyha nem áll sosem önmagában, hanem a környező terekkel, a lakás hangulatával egységet képez, ahogy ez ezen a vintage stílusú konyhabútornál is látható.

További fehér konyhabútorokat találtok a konyha képek között. Az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban pedig rengeteg hasznos tippet. 😉

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos