Találd meg az igazit! Melyik konyha design a stílusod?

Konyha design választás közösen - Cliff konyhabútor

Bontakoztasd ki az elképzeléseidet!

… és válaszd az egyéniségednek megfelelő konyhastílust! Röviden átvesszük, hogy milyen alapvető konyha design és stílusmeghatározások vannak. Számodra a döntésmeghatározó ne a megnevezés legyen, hanem hogy neked melyik az a környezet, ahol teljesnek érzed magad, ahol a mindennapi feladatokat szívesen elvégzed és ahol örömmel együtt lesz a család.

Tradicionális, vidéki vagy kortárs stílusú konyhabútort szeretnétek az otthonotokba?

A modern vagy kortárs konyha design letisztult vonalak és minimalizmus jellemzi.

Tiszta vonalak és egyszerű fém kiegészítők mellett a természetes színű anyagok gyakran adják a modern konyhadesign alapját. A kortárs stílus a 19. század vége felé indult, amikor a tervezők, művészek és az építészek egy része fellázadt az addigi uralkodó cikornyás, olykor túldíszített megjelenéssel szemben. Mára rendkívül kedvelté vált ez a változatos, letisztult és modern megjelenés.

Modern konyhabútor fekete-fehér
Modern fehér konyhabútor

A vintage jellegű konyha design, szabadabb életvitelű hangulatot áraszt.

A vidékiesen elegáns, könnyed és vidám hangulatú konyha nevezhető a Cliff konyhastúdió specialitásának. Ennek a stílusnak a különlegessége, hogy tartalmazza a tradicionális megjelenés előnyét az időtállóságot. Így ezek a konyhák nem hiába készülnek időtállóan magas minőségben, hiszen hosszú éveken át megőrzik aktualitásukat

A divat változik, a stílus örök.

Coco Chanel
Konyha design: vintage egyedi konyha - Cliff konyhabútor 2
Álomkonyha -  fehér vintage Cliff konyhabútor

A modern kialakításból kölcsönzött letisztultság a hétköznapi használatban is nyugalmas, kellemes hátteret biztosít életed filmjéhez.

A sokszor csak “vintage” néven emlegetett stílus rendkívül széles skálán mozog a klasszikus és a modern megjelenésközött, így bátran mondható, hogy a legsokszínűbb konyha design és kialakítási lehetőség.

Családias, meghitt elegancia modern megtestesítőjének is nevezhető. 

Skandináv, fehér vintage konyha

Összefoglalva – Konyha design

A hozzád illő stílus kiválasztása nagyban segítségedre lesz a későbbi lépések alkalmával. Ha még nem találtad meg az igazit, a továbbiakban még rengeteg lehetőséget biztosítunk neked arra, hogy megtaláld a saját stílusodat és ezáltal a saját egyedi konyhádat.

További ötleteket, tippeket és sok-sok inspiráló képet találsz az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban. 
Tovább a Magazinra >>

Házaspár pizzát süt a designes konyhában - Cliff konyhabútor

A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van.

Kosztolányi Dezső
Széchényi logó