A Mikulás levele a Cliff számára

Kedves régi barátunk megkért, hogy osszuk meg veletek a levelét így kérésének eleget téve most ti is elolvashatjátok milyen tanácsokkal látott el minket Tél Apó!

Pár napja egy nagyon kedves régi barátunk járt nálunk, ahogy azt láthattátok is a Facebook oldalunkon.

De miért keresett fel minket Tél Apó?

3 hete küldtem egy nagyon bizalmas és titkos levelet az északi sarkra. Apó először nagyon meglepődött, hogy mivel kapcsolatban kérem a tanácsát.

Az általam írott levél pontos tartalmát nem árulhatom el, de a Mikulás megkért, hogy az ő válaszát tegyük nyilvánossá számotokra, hogy sokan tanulhassanak belőle ti, akik számára fontos az értékálló minőség a családban és a környezetetekben.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos
Kedves András, meglepődve fogadtam a leveledet!

Nagyon kevés felnőtt ír nekem, de Te kedves barátom örülök, hogy megtiszteltél a bizalmaddal. Tudom, hogy nagyon fontos számodra a vállalkozásod és amikor nálatok jártam még 2010-ben már akkor is nagyon sok ember életét tettétek szebbé gyönyörű konyhákkal – ahol mindig különös örömmel fogyasztott el a tejet és a sütit. 😉

Örömmel válaszolok a kérdésedre, hogy mi a hosszútávú értékteremtés titka és hogyan tudtam világméretű vállalkozást építeni az Északi-sarkról? Mint tudod, több száz éve, amikor Rudolffal ketten elkezdtük a vállalkozást még nem gondoltuk, hogy ilyen nagy siker lesz és ennyi kisgyermek életét tehetjük boldoggá.

Ma már nem én végzek minden teendőt ezért is nagyon fontos, hogy a csapatom számára is ismert legyen, hogy mik azok az értékek, amik miatt eddig minden akadályon túljutottam.

"Szeretettel és valódi törődéssel legyen minden nálunk készített játék megalkotva."

Tél Apó

Ha csak egy tanácsot, egy titkot oszthatnék meg veled a sikeremről az az, hogy nem az lesz maradandóan értékes, ami hirtelen nagyra nő, hanem az, aki hosszú távon kitart az értékei mellett, aki nem felejti el, hogy miért indult el az útján.

Mi akik minden nap értéket hozunk létre és ezzel örömöt csempészünk az emberek életébe fontos, hogy ne felejtsük ezt el. Minden általam készített játék értékét az a vidám mosoly adja, amivel a gyermekek életre keltik. Tudom, hogy ti sem felejtitek soha, hogy a konyháitok értékét azok az emberek, családok adják, akik az örömükkel és a benne töltött idővel életre keltik.

Ezzel a szemlélettel tudtam több száz éven keresztül növekedni és a nagy téli hajtásban is magas minőséget teremteni.

Nem az lesz maradandóan értékes, ami hirtelen nagyra nő, hanem az, aki hosszú távon kitart az értékei mellett, aki nem felejti el, hogy miért indult el az útján."

Tél Apó

A legfontosabb számomra és számotokra is, hogy sose felejtsük el a célt. A szeretetet, amit egymás iránt közvetíthetünk. Ezért kérlek barátom, hogy oszd meg ezt a levelet az ismerőseiddel, hogy ők is megemlékezzenek arról, hogy miről szól az ajándékozás és az élet.

Baráti üdvözlettel:

Utóírat:
A többi kérdésedet majd december 6-án átbeszéljük személyesen, úgyis régen voltam már nálatok. 

A bejárat előtti 2 Cliff parkolóban pont elfért a szán

Hogyan juthatott el hozzánk a Mikulás?

Nyitvatartási idő

Hétfő:  8:00  – 17:00
Kedd:  8:00  – 17:00
Szerda:  11:00  – 19:00
Csütörtök:  8:00  – 17:00
Péntek:  8:00  – 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségünk

Cím :  9400 Sopron,
II. Rákóczi Ferenc utca 9.
Telefonszám : +36 99 312 368
+36 30 392 1833
+36 30 836 2890
Email cím : bozsanovics.gabor@cliff.hu
peter.keresztfalvi@cliff.hu

Fenntartott parkoló

2 fenntartott és ingyenes parkolóhellyel várunk titeket közvetlenül a bejárat előtt, hogy az álomkonyhátokhoz való út még zökkenőmentesebb és kényelmesebb lehessen.

Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Minden konyhabútorral egy új történet kezdődik.
Írd meg te is a sajátodat!

"A konyhabútor olyan ajándék, aminek élményét hosszú örömteli éveken át élvezheti az egész család."