cliff konyhak - konyhabútor

Milyen konyhafrontok közül tud választani?

A front a konyha arca. Nagyban meghatározza a helyiség hangulatát.

Azonos választás, eltérő eredmény? A különböző fronttípusok széles színválasztékban és rengeteg kiegészítővel rendelhetőek, így minden konyha igazán egyedi lehet.

Ebben a fejezetben a legkedveltebb Cliff konyhafrontokat mutatjuk meg nektek!

Számtalan variációs lehetőség

A front megadja a konyha alapját, de ezt követően is rendkívül sokszínűen variálható és változtatható a megjelenés. A fogantyúkkal, színekkel, de az üveg vagy más anyagból készült kiegészítők is remekül adnak egyedi hangulatot a konyhának.

Válaszd ki online, próbáld ki élőben!

A megfelelő bútorfront kiválasztása rendkívül jelentős és fontos feladat. Érdemes körültekintéssel eljárni és lehetőség szerint élőben is megnézni a választott típust.

A Cliff konyhastúdióban minden fronttípus kézben fogható, tapintható, megnézhető. 6db teljesen felszerelt konyha pedig teljes funkcionalitással kipróbálható!

Vintage vagy modern ?

Sosincs késő megtalálni az Ön saját stílusát. Ebben a részben további megoldásokat mutatunk és közelről is megtekintheti, hogy mi a különbség a különböző stílusok frontjai között!

Jó nézlődést és inspirálódást!

A Cliff Konyhabútor legnépszerűbb konyhafrontjai

A mellékelt képeken a hangulat remekül megragadható, ami az előző fejezetben már felvezetésre került.

Ha közelebbről is szeretnéd megismerni a sokoldalú lehetőségeidet: mindegyik fronttípus és szín is élőben megtekinthető és kézben fogható a Cliff konyhastúdióban.

Vintage konyhafrontok

König konyhafront

A König konyhafront az egyik legkedveltebb Cliff klasszikus. Legtöbbször a letisztult és könnyed, vidám hangulatot árasztó fehér színben kerül kiválasztásra. Ez mellett természetesen további lehetőségek is vannak.

A fogantyúk, konyhapult, csap és a mosdómedence csodás kombinációival egyedi remekművek jöhetnek létre.

Shalem konyhafront

Amikor a Shalem konyhafrontot önmagában nézzük nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit tartalmaz. Ezért is érdemes az inspiráló képeket nézegetni, hiszen az igazi személyiség konkrét példákon keresztül mutatkozik meg az emberek között is.

A vidékies, elegáns értékmegőrzés remekül harmonizál a modern, fiatalos megoldásokkal.

Hermon konyhafront

A Hermon konyhafront gyakran elegáns, kellemes hangulatú díszítőelemekkel van kombinálva. Értékközpontú és nemes megjelenést kölcsönözve a konyhának.

A kézzel festett felületben a törődés, a precíz megmunkálás és a minőségi anyaghasználat ölt testet.

Cornerstone konyhafront

A Cornerstone front letisztult megjelenésével egyúttal megállja a helyét a modern és a vintage stílusú konyhabútorok megalkotásánál is. Rendkívül széles színválasztékkel rendelkezik a legkreatívabbak elképzelésihez is igazodva.

Manhattan konyhafront

A front széles színválasztékkal rendelkezik. A kiegészítők kiválasztásával modern vagy vintage konyha is kialakítható. Ez a fronttípus az egyedi belső elválasztások miatt nagyon népszerű. Letisztult és nem túldíszített, de van benne egy kis csavar és egyediség.

Modern konyhafrontok

Carmel konyhafront

A Carmel fronttípus az egyik legelterjedtebb modern megoldás a 21. századi konyhákban. Letisztult, szabályos vonalvezetésű. Hatalmas színválasztékban és kiegészítő kombinációs lehetőségekkel.

Ezt a frontot különösen a modern konyhák szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe.

Palace konyhafront

A Palace konyhafront egyértelmű cáfolata annak, hogy unalmassá válna a konyha a modern felületektől. A furnérozott megoldások mellett az egyszerű színválasztékkal is fiatalos, dinamikus hatás érhető el, pont mint amilyen sokszor a városi élet is.

Optima konyhafront

Az Optima konyhafronttal alkotható letisztult megjelenésű modern konyhák különlegessége, hogy nem szükséges hozzá külön fogantyú, hiszen az már a front részét képezve, alig észrevehető módon bújik meg a frontba ágyazódva.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA