Modern konyha | Ivonne | Cliff konyhabútor

Modern konyha - Ivonne - Cliff konyhabútor 7
Modern konyha - Ivonne - Cliff konyhabútor 8

Ivonne modern konyha

Letisztult, egyszerű kialakításhoz az Ivonne modern konyhafront nagyon jó választás lehet. 

Az Ivonne különlegessége, hogy a fogantyúk helyén a frontban süllyesztés van, ami kicsit hasonlít az Optima konyhafrontnál látott megoldásra. A felső szekrényeknél a stílusosság és design miatt érdemes úgynevezett Tip-on-os vagy nyomásra nyíló megoldást választani.

Az ajtónyitókról és az elrendezésekről az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban részletesen is olvashattok.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A modern konyha is nagyon otthonos lehet. Kiegészítőkkel, szép elrendezéssel teljesen megcáfolható az az állítás, hogy a modern konyhák stílustalanok vagy ridegek lennének.

Ha mégis a klasszikus konyha vagy a vintage konyha, amit igazán kedveltek, akkor arról is rengeteg gyönyörű képet és inspirációt találtok az oldalon. A konyha képek sorozatot pedig azért hoztuk létre, hogy még több ispirációt kaphassatok valódi Cliff konyhák lakásfotózásából!

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Inspirálódj az Ivonne modern konyhabútorodhoz

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.