Konyha design | Melyik a stílusod? | Cliff konyhabútor

Konyha design választás közösen - Cliff konyhabútor

Találd meg az igazit! Melyik konyha design a stílusod?

Bontakoztasd ki az elképzeléseidet ...

… és válaszd az egyéniségednek megfelelő konyhastílust! Röviden átvesszük, hogy milyen alapvető konyha design és stílusmeghatározások vannak. Számodra a döntésmeghatározó ne a megnevezés legyen, hanem hogy neked melyik az a környezet, ahol teljesnek érzed magad, ahol a mindennapi feladatokat szívesen elvégzed és ahol örömmel együtt lesz a család.

Tradicionális, vidéki vagy kortárs stílusú konyhabútort szeretnétek az otthonotokba?

A modern vagy kortárs konyha design letisztult vonalak és minimalizmus jellemzi.

Tiszta vonalak és egyszerű fém kiegészítők mellett a természetes színű anyagok gyakran adják a modern konyha design alapját. A kortárs stílus a 19. század vége felé indult, amikor a tervezők, művészek és az építészek egy része fellázadt az addigi uralkodó cikornyás, olykor túldíszített megjelenéssel szemben. Mára rendkívül kedvelté vált ez a változatos, letisztult és modern megjelenés.

A formális, tradicionális megjelenés inkább a klasszikus építészeti stílusú házakhoz illik. Ez a stílus örökifjúnak is nevezhető, hiszen nem befolyásolják az aktuális trendek. Időtálló és elegáns.

A vintage jellegű konyha design, szabadabb életvitelű hangulatot áraszt.

A vidékiesen elegáns, könnyed és vidám hangulatú konyha nevezhető a Cliff konyhastúdió specialitásának. Ennek a stílusnak a különlegessége, hogy tartalmazza a tradicionális megjelenés előnyét az időtállóságot. Így ezek a konyhák nem hiába készülnek időtállóan magas minőségben, hiszen hosszú éveken át megőrzik aktualitásukat

A divat változik, a stílus örök.

Coco Chanel

A modern kialakításból kölcsönzött letisztultság a hétköznapi használatban is nyugalmas, kellemes hátteret biztosít életed filmjéhez.

A sokszor csak “vintage” néven emlegetett stílus rendkívül széles skálán mozog a klasszikus és a modern megjelenés között, így bátran mondható, hogy a legsokszínűbb konyha design és kialakítási lehetőség.

Családias, meghitt elegancia modern megtestesítőjének is nevezhető. 

Házaspár pizzát süt a designes konyhában - Cliff konyhabútor

Összefoglalva - Konyha design

A hozzád illő stílus kiválasztása nagyban segítségedre lesz a későbbi lépések alkalmával. Ha még nem találtad meg az igazit, a továbbiakban még rengeteg lehetőséget biztosítunk neked arra, hogy megtaláld a saját stílusodat és ezáltal a saját egyedi konyhádat.

További ötleteket, tippeket és sok-sok inspiráló képet találsz az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban.
Tovább a Magazinra >>

A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van.

Kosztolányi Dezső
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

A következő részből a legkedveltebb Cliff frontok megismerése mellett azt is megtudhatod, hogy hogyan lehetséges azonos frontválasztással teljesen eltérő konyhabútorokat alkotni?

Üdvözlettel:

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos

Ne vegyél konyhabútort, amíg ezt nem olvastad el!

Megjelent az ingyenes Cliff Online Konyha Magazin + Ajándék Konyhabútort keresők 27+1 pontja - ingyenesen letölthető PDF!