cliff konyhak - konyhabútor

Optima extra megjelenésben

Egy konyhabútor tervezésénél rögtön a folyamat elején meg kell határozzuk a konyha stílusát, hiszen a formát és az elrendezést is ehhez igazítva tudjuk elkezdeni megtervezni. Ennek a Cliff Optima konyhabútornak tulajdonosai először vintage megjelenés mellett döntöttek, majd egy kis idő elteltével mégis a modern stílusirányzatban találták azt a formavilágot, amiben hosszútávon otthon érzik magukat. A választás a következő képeken található Cliff Optima konyhabútorra esett.

A konyhát egy viszonylag elválasztott térbe kellet megterveznünk, a megrendelő egyértelműen megadott stílusjegyei szerint, mely a fogantyú mellőzését, a világos és fahatású felületeket tűzte ki célul. A feladatunk az elképzelések működő konstrukcióba történő megtervezése és kivitelezése volt.

A teljesen letisztult modern fogantyú mentes összképet az Optima frontunk biztosította, mely élmarásának köszönhetően minden fiók és ajtó fogantyúk nélkül is igen könnyen kezelhető.

Tudta?
A Cliff Konyhák Optima konyhabútora a legtöbbet gyártott modern stílusú konyhabúto
runk.

Ezt a típusú ajtófrontunkat gyakran ötvözzük a Carmel front biztosította eleganciával, mely a kamra és a felsőszekrényeken, illetve a félsziget nappalira eső részén találhatóak. Ezeknek ajtónyitását push-up-os és szerkezeti kiképzéssel oldottuk meg, a beépített hűtőszekrényt pedig bemart színre festett fogantyúval láttuk el a kényelmes használat és a stílusos megjelenés jegyében.

A világos árnyalatú selyemfényű frontfelületek elegáns kontrasztot alkotnak a sötétebb fahatású hátfallal és az extra vékony gyöngyszürke laminált munkapulttal, mely egy karakteresen modern és rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhabútornak. A fahatású hátfal pedig és a családi ház több részén is megtalálható fa felületek teljes harmóniát alkot.

A gyártást követően a konyhabútor Budapest mellett egy családi házban került beszerelésre.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA