Optima extra megjelenésben

Egy konyhabútor tervezésénél rögtön a folyamat elején meg kell határozzuk a konyha stílusát, hiszen a formát és az elrendezést is ehhez igazítva tudjuk elkezdeni megtervezni. Ennek a Cliff Optima konyhabútornak tulajdonosai először vintage megjelenés mellett döntöttek, majd egy kis idő elteltével mégis a modern stílusirányzatban találták azt a formavilágot, amiben hosszútávon otthon érzik magukat. A választás a következő képeken található Cliff Optima konyhabútorra esett.

A konyhát egy viszonylag elválasztott térbe kellet megterveznünk, a megrendelő egyértelműen megadott stílusjegyei szerint, mely a fogantyú mellőzését, a világos és fahatású felületeket tűzte ki célul. A feladatunk az elképzelések működő konstrukcióba történő megtervezése és kivitelezése volt.

A teljesen letisztult modern fogantyú mentes összképet az Optima frontunk biztosította, mely élmarásának köszönhetően minden fiók és ajtó fogantyúk nélkül is igen könnyen kezelhető.

Tudta?
A Cliff Konyhák Optima konyhabútora a legtöbbet gyártott modern stílusú konyhabúto
runk.

Ezt a típusú ajtófrontunkat gyakran ötvözzük a Carmel front biztosította eleganciával, mely a kamra és a felsőszekrényeken, illetve a félsziget nappalira eső részén találhatóak. Ezeknek ajtónyitását push-up-os és szerkezeti kiképzéssel oldottuk meg, a beépített hűtőszekrényt pedig bemart színre festett fogantyúval láttuk el a kényelmes használat és a stílusos megjelenés jegyében.

A világos árnyalatú selyemfényű frontfelületek elegáns kontrasztot alkotnak a sötétebb fahatású hátfallal és az extra vékony gyöngyszürke laminált munkapulttal, mely egy karakteresen modern és rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhabútornak. A fahatású hátfal pedig és a családi ház több részén is megtalálható fa felületek teljes harmóniát alkot.

A gyártást követően a konyhabútor Budapest mellett egy családi házban került beszerelésre.

Széchényi logó