Optima
Cliff Modern konyhabútor

[elementor-template id="11075"]

Nyugalmat árasztó rend. Tökéletesre fejlesztett funkcionalitás; ez a konyha valóban a nyugalom szigete. Az Optima konyhabútorok elrendezését a funkcionalitás és az átláthatóság jellemzi.

A fogantyú nélküli frontok modern megjelenést kölcsönöznek a bútornak. Az ajtónyitást a front élébe mart profil teszi lehetővé, mely könnyedén és kényelmesen működik. A front egyszerűségének köszönhetően szinte végtelen variációs lehetőséggel rendelkezik, nem hiába az Optima konyhabútor a Cliff legtöbbet választott modern konyhabútora.

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban néhány különböző világú Optima konyhabútort mutatunk meg:

Optima konyhafront

Az Optima konyhafront letisztult megjelenésű, a modern konyhákra jellemzően nem szükséges hozzá fogantyú, ugyanis alig észrevehetően bújik meg a frontba ágyazódva.

A teljes körű ajánlatadás és a szaktanácsadás ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Modern Konyhabútor típusainkat