cliff konyhak - konyhabútor

Optima
Cliff Modern konyhabútor

Nyugalmat árasztó rend. Tökéletesre fejlesztett funkcionalitás; ez a konyha valóban a nyugalom szigete. Az Optima konyhabútorok elrendezését a funkcionalitás és az átláthatóság jellemzi.

A fogantyú nélküli frontok modern megjelenést kölcsönöznek a bútornak. Az ajtónyitást a front élébe mart profil teszi lehetővé, mely könnyedén és kényelmesen működik. A front egyszerűségének köszönhetően szinte végtelen variációs lehetőséggel rendelkezik, nem hiába az Optima konyhabútor a Cliff legtöbbet választott modern konyhabútora.

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban néhány különböző világú Optima konyhabútort mutatunk meg:

Optima konyhafront

Az Optima konyhafront letisztult megjelenésű, a modern konyhákra jellemzően nem szükséges hozzá fogantyú, ugyanis alig észrevehetően bújik meg a frontba ágyazódva.

A teljes körű ajánlatadás és a szaktanácsadás ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Modern Konyhabútor típusainkat

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára pult 

és mosogatótálca nélkül:

1.202.653 Ft + ÁFA

Konyhabútor kedvezményes ára pulttal 

és mosogató tálcával együtt:

750.000 Ft + ÁFA