cliff konyhak - konyhabútor

Modern | Optima
Cliff konyhabútor

OPTIMA

Könnyed és egyszerű – minden otthonba optimális!

Nyugalmat árasztó rend. Optimálisra fejlesztett funkcionalitás; hogy a konyha valóban a “nyugalom szigete” lehessen. Az Optima konyhabútorok elrendezését az egyszerűség és átláthatóság jellemzi.

A fogantyú nélküli frontok modern megjelenést adnak. Az ajtónyitását a front élébe mart profil teszi lehetővé, mely könnyen és kényelmesen kezelhető. A front egyszerűségének köszönhetően variációs lehetőségei szinte végtelenek, nem hiába az Optima konyhabútor a Cliff legtöbbet gyártott modern bútora.

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban több különböző megvalósult Optima konyhabútort mutatunk meg:

Könnyed elrendezés

Modern vonalak

Kardinális megjelenés

Optima konyhafront

Az Optima konyhafronttal alkotható letisztult megjelenésű modern konyhák különlegessége, hogy nem szükséges hozzá külön fogantyú, hiszen az már a front részét képezve, alig észrevehető módon bújik meg a frontba ágyazódva.

 

A teljes körű szaktanácsadás és árajánlat ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Modern Konyhabútor típusainkat

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA