Örömteli órák , boldog percek a Cliff konyhákban….

Szeretek főzni! 
Van aki aprólékosan szépen megtervezi, hogy a hét melyik napján mit főz és hét elején bevásárol,, én nem ilyen vagyok.

Hand drawing creative kitchen interior. Architecture and design concept. 3D Rendering

Néha napokig főzők vagy elég sűrűn, aztán kiesik pár nap. Ilyenkor munkából jövet bevásárolok és megfőzők több napra több félét. Ha látok jó minőségű, általunk kedvelt alapanyagokat akkor azt megveszem és lefagyasztom, és egyszer, ha van kedvem megfőzőm.

Sok időt töltök munkával-amit nagyon szeretek( néha már túlzásba is viszem) persze egyéb elfoglaltság is akad bőven- ami mind nagyszerű programokat jelent: gyerekek, unokák, barátok, kirándulás, játék, biciklizés…

Igazán boldog vagyok, szeretem a munkámat, az otthonomat, a körülöttem lévő embereket.

Szó mi szó, szeretek szép környezetben lenni, ezért a konyhámat is úgy választottam ki, hogy szeressek benne lenni, még ha csak egy vajas pirítóst csinálok is. Néha napján összejön a nagy család , akkor is állja a 12 fős reggeli-4 fogásos ebéd-vacsora rohamot is. Mert úgy-e nem szeret mindenki mindent. Ilyenkor persze nagy a felfordulás a konyhában, mivel azonban mindennek helye van, hamar helyére kerülnek a dolgok.

Mi is a lényeg a konyha kiválasztásánál, hogy bármikor bármilyen körülmények között is öröm és boldogság legyen a szívemben, ha belépek a tett színhelyére. Ha nehéz nap is van mögöttem, egy alma elfogyasztása is jobb kedvre derítsen a konyhámban.

A Cliffnél közel 25 éve tervezek konyhabútorokat ügyfeleinknek. A tervezéstől a beépítésig ott voltam….  Több bútor és konyhakiállítást levezényeltem. Ennek a több évtizedes szerzett, kapott tudást szeretném most egy 10 fejezetben megosztani Veletek.

Merítsetek belőle, és keressétek a Cliff konyhákat forgalmazó üzleteket, mert mindenütt ebben a szellemben szolgálnak ki Benneteket.

Stubenvoll Andrásné
vezető tervező

Széchényi logó