cliff konyhak - konyhabútor

Modern | President
Cliff konyhabútor

President

Pannon Design díjnyertes konyhabútor!

A President konyhabútor az Ivonne konyhabútorunk elődje; formavilága 2006-ig nyúlik vissza. Alapvető stílusjegye, hogy megjelenése modern és átlátható. A fogantyú teljes nélkülözését a korpuszba épített sínrendszer teszi lehetővé, mely akár több színben is választható. A különböző frontfelületek kombinálásával pedig igazán izgalmas összképet kaphatunk.

A President konyhabútorcsalád abszolút képviselője a modern, akár minimál formavilágnak. Megjelenése révén bármilyen modern kialakítású otthonba tökéletesen illik. 

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban egy megvalósult President konyhabútort mutatunk meg:

President konyhafront

A President konyhafront önmagában egyszerű; szerkezeti kiképzésének köszönhetően viszont stílusos és izgalmas megjelenésű. 

A frontfelület lehet festett, de akármilyen fafurnéros vagy fahatású, illetve dekorfelület is választható.

 

A President konyhabútor egyedi Cliff fejlesztés. A 2006-os Pannon Design vásáron egyik külföldi megfigyelő így nyilatkozott: „Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen modern, jövőbemutató konyha.”

Az alábbi képeken látható 2006-ban kiállított President konyhabútor elnyerte a Pannon Design Vásárdíjat is. 

A teljes körű szaktanácsadás és árajánlat ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Modern Konyhabútor típusainkat

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA