cliff konyhak - konyhabútor

Shalem
Cliff Vintage konyhabútor

A Shalem konyhabútor összes díszítése a vékony marás és a finoman ívelő párta. A homogén felületek szinte észrevehetetlenek, mégis egyfajta arányosság, szerkesztett ritmus határozza meg a konyhabútor stílusát.

Visszafogott eleganciájának köszönhetően ez a konyhabútor nemcsak a klasszikus, polgári világú enteriőrökbe illik, hanem szinte minden közegben megállja a helyét. Az elemek széles választéka lehetővé teszi, hogy a konyhabútor a modern igényeket teljes mértékben kiszolgálja. 

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban néhány különböző színvilágú és stílusú Shalem konyhabútort mutatunk meg:

Shalem konyhafront

Amikor a Shalem konyhafrontot nézzük elsőre nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit rejt. Ezért is érdemes végiggondolni minden lehetőséget amit kínál, hogy a személyiségünknek leginkább megfelelő konyhabútor legyen a végeredmény.

A vidéki életstilus remekül harmonizál a modern kialkítással, technológiai megoldásokkal.

A teljes körű ajánlatadás és a szaktanácsadás ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Vintage konyhabútor típusainkat!

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára pult 

és mosogatótálca nélkül:

1.202.653 Ft + ÁFA

Konyhabútor kedvezményes ára pulttal 

és mosogató tálcával együtt:

750.000 Ft + ÁFA