Shalem
Cliff Vintage konyhabútor

[elementor-template id="11075"]

A Shalem konyhabútor összes díszítése a vékony marás és a finoman ívelő párta. A homogén felületek szinte észrevehetetlenek, mégis egyfajta arányosság, szerkesztett ritmus határozza meg a konyhabútor stílusát.

Visszafogott eleganciájának köszönhetően ez a konyhabútor nemcsak a klasszikus, polgári világú enteriőrökbe illik, hanem szinte minden közegben megállja a helyét. Az elemek széles választéka lehetővé teszi, hogy a konyhabútor a modern igényeket teljes mértékben kiszolgálja. 

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban néhány különböző színvilágú és stílusú Shalem konyhabútort mutatunk meg:

Shalem konyhafront

Amikor a Shalem konyhafrontot nézzük elsőre nem feltétlenül látszik benne az a rengeteg lehetőség, amit rejt. Ezért is érdemes végiggondolni minden lehetőséget amit kínál, hogy a személyiségünknek leginkább megfelelő konyhabútor legyen a végeredmény.

A vidéki életstilus remekül harmonizál a modern kialkítással, technológiai megoldásokkal.

A teljes körű ajánlatadás és a szaktanácsadás ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Vintage konyhabútor típusainkat!