Megrendelés menete | Cliff Konyhabútor

Kényelmes és egyszerű az új konyhabútor megszületése: a felmérés, tervezés, szállítás és a szerelés mind a mi feladatunk.
A komplett, teljesen felszerelt konyhabútort a hozzá tartozó készülékekkel, kiegészítőkkel egy cég által gyártva, konyhájába beszerelve kapja meg.

Mielőtt elindulna a közös tervezés, fontos, hogy kapcsolatba kerüljön értékesítőinkkel. Az általuk nyújtott teljes körű szaktanácsadás és árajánlat ingyenes. Utóbbit akár online is kérheti, kitöltését követően 24 órán belül az Önhöz legközelebbi konyhastúdió fogja felkeresni Önt időpont egyeztetés miatt. 

A tervezési szakaszban felmérjük az Ön elképzeléseit, igényeit, a megadott alaprajz és méretek alapján megnézzük a konyha adottságait, ez alapján megadjuk árajánlatunkat. A terveket 3D prémium látványprogramban készítjük el, fotórealisztikusan mutatjuk meg, hogy fog kinézni a konyhája.

A végleges terv elfogadása után, szakképzett munkatársunk felméri a konyhabútor helyét, hogy az tökéletesen illeszkedjen a térbe.

Cliff nyugat-magyarországi gyártóüzemében minden egyes konyhabútor elemet az adott konyhára szabva egyedileg gyártunk le. Részletek >

A konyhabútor elemeket üzemünkben gondosan becsomagoljuk, szakembereink bepakolják és szállítják a készterméket a szerelés helyszínére.

A gyárban elkészült konyhabútort előre egyeztetett időpontban szakképzett kollégáink segítségével beszereljük az otthonába.