Vintage U alakú konyha képek | Cliff konyhabútor

Ötletelj, inspirálódj és képzeld el álmaid konyháját! – U alakú konyha

Shalem Elegant vintage konyhabútor képek
- Vintage U alakú konyha képek

A képeken látható elegáns környezetbe varázsolt Shalem konyhabútor minden részletét a legkiválóbb tervezőink készítették. Az U alakú konyha fehér színű frontjához harmonikusan illenek a barna kiegészítők.

Az étkezőtől két szárnyú ajtó választja el a konyhát, amely belső felülete fehér, a külső pedig barna borítást kapott. Így az étkező és a konyhabútor színvilágával is egységben van.

A páraelszívó és a mosogatógép nem látható módon lett beépítve, így a konyha igazán egységes összképet alkot.

A nem szokványosan U alakú konyha sajátossága, hogy az elemeket a kamraajtó választja el egymástól, ezzel megtörve az elemek összefüggését. Azonban így még több tárolási hely lett kialakítható.

A kiegészítő szekrény alatt a díszítőrácsok mögött kapott helyet a fűtőtest, ami a vintage hangulattal szépen egységben van. Míg a fönti polcokon a konyhai kisgépek vannak tárolva.  A felső szintek a konyhával megegyező designben készült kis sámli segítségével könnyedén elérhetők.

Videó lejátszása
Stubenvoll András - Cliff konyhák kft. alapító, tulajdonos

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.
Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd.
Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos