Vintage álomkonyha képek | Cliff konyhabútor

König Dream vintage konyhabútor
– Vintage álomkonyha képek

A képeken látható vintage álomkonyha a soproni Cliff konyhastúdióban található és kipróbálható. A Cliff König konyhabútor kiegészül egy kerekeken görgő konyhaszigettel, ami nagyon praktikus, ha kis helyen kell elférni. A sziget reggelizőpultként is használható.

Ennél a konyhánál a hűtő nem lett beépítve, de így remekül harmonizál a páraelszivóval és a sütő fémfelületeivel. A vintage konyhák sokszínűen és egyedi megoldásokkal nagyon otthonossá tehetők. egyik különlegességük, hogy nem veszítik el stílususságukat a trendek változásával, így hosszú évekre lehet vele tervezni.

Az álomkonyha nem a méretétől válik azzá, de nem is attól, hogy a szomszédnak tetszik-e. Az igazság az, hogy az álomkonyha Neked készül. Ha Te jól érzed benne magad, ha szép, kényelmes, praktikus és minden nap öröm benne lenni, akkor a Te számodra is megvalósul a saját, egyedi, megismételhetetlen Álomkonyhád.

Milyen megoldások, trükkök vezetnek egy igazán praktikus konyhához, arról sok hasznos cikket írtunk az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban!

Széchényi logó