Vintage konyha | Manhattan | Cliff konyhabútor

Vintage konyha - Manhattan - Cliff konyhabútor 2
Vintage konyha - Manhattan - Cliff konyhabútor 3
Vintage konyha - Manhattan - Cliff konyhabútor 1

Manhattan vintage konyha

A vintage stílust nagy mértékben a konyhában található kiegészítők, az elrendezés adja meg. A Manhattan konyhafront esetében a végeredmény nagyban múlik a ti elképzeléseiteken és vágyaitokon.

A Manhattan konyhafront gyakran modern stílusú konyhákhoz is alkalmazzák. De mint vintage konyha nagy lehetőségek vannak benne. Érdemes a konyha képeket megnézni, ötletelni és, a kiválasztott fronttípússal párosítani a megfelelő elrendezést.

Nálad kezdődik...

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igényeknél és az egyéni elképzeléseknél kezdődik. 

Konyhastúdió sopron - modern megoldások - Cliff konyhastúdió
Konyhabútor gyártás - Magas minőségben - Cliff bútorgyár
Konyhabútor tervezés - mérnöki precizitással - Cliff konyhastúdió

A konyhafrontok összehasonlítsáról az ingyenes Cliff Online Konyha Magazinban a 2. fejezetben írtunk részletesen. Ha pedig élőben is szeretnéd a konyhafrontokat összehasonlítani, kipróbálni, akkor szakértelemmel várunk partnereinknél.

Manhattan konyhafront

A front széles színválasztékkal rendelkezik. A kiegészítők kiválasztásával modern vagy vintage konyha is kialakítható. Ez a fronttípus az egyedi belső elválasztások miatt nagyon népszerű. Letisztult és nem túldíszített.

Manhattan furnérozott konyhafront

1 fronttípus, rengeteg lehetőség – gyűjts ötleteket a saját konyhádhoz!

Inspirálódj a Manhattan vintage konyhabútorodhoz

Az széleskörű fronválaszték, a kiegészítők szinte határtalan variációi, a színek játéka és a hozzáadott érték tesz minden Cliff konyhabútort igazán egyedivé. A megrendelő személye pedig megismételhetetlenné.

25 év tapasztalat – hivatás egy életen át

Mi teszi különlegessé a Cliff konyhákat?

Tervezés

Tervezői csapatunk személyesen áll rendelkezésedre, hogy a számodra legmegfelelőbb konyhabútor kerüljön az otthonodba.

Elemek és zónák

Az elemek és zónák megtervezésénél a praktikus kialakítás mindig a szemünk előtt van. Ezáltal számodra gyorsabb és egyszerűbb lehet a főzés és élvezetesebbé válhat a konyhában töltött idő.

21. századi elvárások

A konyhabútorok a legújabb elvárások, kihívások és trendek figyelembevételével mennek végig minden lépésen egészen a kész konyháig.

Megjelenés és design

A minőség és a praktikus megoldások mellett a szép és esztétikus kialakítás hisszük, hogy számodra is legalább olyan fontos, mint nekünk.

Konyhai gépek

Szakképzett tanácsadóink a legújabb képzéseken vesznek részt, hogy számodra naprakész segítséget nyújtsanak a konyhádhoz és az igényeidhez legmegfelelőbb konyhagépek kiválasztásához.

Beszerelés

A konyhabútorod kiválasztásától a megrendelési folyamaton át a beszerelésig végig támogatást kapsz tőlünk, hogy otthonod egyik központi részén örömmel tölthesd az idődet.